tasapainoisen aamiaisen banaania ja mansikoita sisältävä smoothie-kulho

SAAVUTA TERVEELLINEN PAINO

Tunne olosi paremmaksi, näytä paremmalta ja elä parempaa elämää terveellisten painonhallintaratkaisujemme avulla. Tieteellisesti todennetut painonpudotus- ja painonhallintatuotteemme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi sekä hyötymään tasapainoisen ravitsemuksen tarjoamista eduista.

herbalife nutritionin erimakuiset pirtelöt lasissa

HERKULLINEN, TASAPAINOINEN ATERIA

Herbalife Nutrition Formula 1 -tuotesarja tarjoaa valikoiman ateriankorvikkeita painonhallintaan ja terveelliseen ravitsemukseen. Kaikki Formula 1 -pirtelöt on valmistettu 100 % vegaanisista raaka-aineista ja Express-patukkamme sopivat kasvissyöjille. Formula 1 sisältää laadukasta kasvipohjaista proteiinia ja kaikkia tärkeitä mikro- ja makroravinteita, joita kehosi tulee saada tasapainoisesta ateriasta. Se on kätevä ja terveellinen vaihtoehto runsaasti kaloreja sisältävälle aamiaiselle, lounaalle tai illalliselle.

herbalife nutritionin proteiinivälipalat ja -patukat esillä valkoisella pöydällä

PROTEIINIVÄLIPALAT

Proteiinipitoiset välipalat ovat erinomainen keino napostelun välttämiseen. Niiden avulla elimistösi saa myös proteiinia ja energiaa. Kaipasitpa sitten ravitsevaa piristystä aamupäivään, lempeää iltapäivän välipalaa tai nopeaa purtavaa liikkeellä ollessasi, patukka- ja välipalavalikoimamme auttaa sinua saavuttamaan ravitsemustarpeesi sekä noudattamaan terveellistä ateriarytmiä. 

herbalife nutritionin virkistävä aloemax-juoma, johon on lisätty sitruunaa ja minttua

VÄHÄKALORISET JUOMAT

Muista nesteytyksen tärkeys ja noudata painonpudotussuunnitelmaasi herkullisilla ja virkistävillä vähäkalorisilla juomilla. Tuotteemme kofeiinipitoisesta teestä aloe verasta uutettuun tiivisteeseen on suunniteltu tukemaan energiarajoitettua ruokavaliota.