Tämä verkkosivusto ja sen sisältö on kehitetty ja asetettu saataville ainoastaan koulutustarkoitusta varten, eikä sitä saa käsitellä tai pitää markkinointimateriaalina. Mikään valvova elin ei ole arvioinut sivustolla esitettyjä väittämiä. Hyötyjä koskevat tiedot liittyvät erityisesti julkaistuihin tieteellisiin todisteisiin ja tutkimukseen. Tämän verkkosivuston sisältöön ei saa luoda hyperlinkkejä, eikä sitä tai osia siitä saa kopioida, jäljentää tai muuten levittää. Sisällön perusteella ei pidä ryhtyä mihinkään toimiin.

Lusikka sahramimaustetta pöydällä

AINUTLAATUINEN SAHRAMIUUTE

Ainutlaatuisen sahramiuutteemme on todistettu parantavan unen laatua, edistävän virkeämpää mielialaa herätessä ja tukevan tasapainoista uni-valverytmiä kohottamalla elimistön melatoniinitasoja illalla. Night Moden sisältämä sahramiuute auttaa myös vähentämään unettomuutta, ja hyvien yöunien jälkeen tunnet olosi virkeäksi herätessäsi.

Saat lisää tietoa unesta ja vinkkejä siihen, miten voit parantaa unen laatua, sivustolta www.mind-wellnesshub.com.

AMC kuvituskuva

NEUMENTIX™

Neumentix sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnosta peräisin olevia polyfenoleja, kuten rosmariinihappoa. Neumentix-polyfenolien on kliinisissä testeissä todettu parantavan kognitiivista ja psyykkistä suorituskykyä tukemalla keskittymiskykyä, reaktiokykyä ja työmuistia ilman että se häiritsee yöunta.

Lisätietoja aivojen terveydestä ja vinkkejä mielen pitämiseen virkeänä löytyy osoitteessa mind-wellnesshub.com/fi.

A phytonutrient rich capsule containing natural caffeine, packed with Vitamin C, Vitamin B3, Chromium and botanical extracts.

FIIT-NS™

Fiit-NS™ sisältää sekoituksen hedelmistä ja vihanneksista uutettuja polyfenoleja. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä sekoitus voi auttaa vähentämään keskivartalolihavuutta ja pienentämään vyötärön ympärysmittaa sekä vaikuttaa myönteisesti terveyteen liittyvään elämänlaatuun ja vähentää väsymystä ja uupumusta.

Ulkoilmajooga

EPICOR®

Toisin kuin muut vitamiiniravintolisät tai valmisteet, EpiCor® on luontaistuotevalmiste, jonka on kliinisesti osoitettu vahvistavan immuunijärjestelmää. Päivittäin käytettynä EpiCor® auttaa terveen elämäntavan ylläpitämisessä tukemalla immuunijärjestelmän terveyttä, nenän toimivuutta ja vatsan mikrobiomia.

Ruoka-aineita jotka tukevat suoliston vastustuskykyä

PREBIOOTIT JA PROBIOOTIT

Avain monien terveysongelmien estämisessä on terveellisen suoliston ylläpitäminen. Siksi on välttämätöntä, että kulutamme elintarvikkeita ja ravintolisiä, jotka ruokkivat aktiivisesti suolistamme 'ystävällisillä bakteereilla' ja kuiduilla. Toimittamalla molemmat vahvistamme suolistomme hyviä bakteereja samalla kun autamme suojautumaan ruoansulatusongelmilta, stressiltä, heikosta immuunijärjestelmästä, unihäiriöiltä ja mielialahäiriöiltä.

Iloinen nuori pari

VERISOL®P

VERISOL®P koostuu puhtaista, luonnollisista kollageenipeptideistä, jotka on erityisesti kehitetty ja tieteellisesti todistettu tarjoamaan parhaan mahdollisen tehon ihmisen iholla, ja tulokset näkyvät heti 4 viikon kuluttua. Kollageenipeptidit toimivat stimuloimalla ihon aineenvaihduntaa: n sisällä.