Tietosuojakäytäntö

Muokattu viimeksi 1.3.2023

Herbalife sekä sen tytär- ja sisaryhtiöt (”me”) kunnioittavat oikeuttasi yksityisyyteen. Tässä UKK-muotoisessa tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten Herbalife käyttää henkilötietojasi ja millaisia henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia sinulla on. Jos sinulla on kysyttävää käytännöstä, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen privacy@herbalife.com.

Huomaathan, että tämä käytäntö koskee vain Herbalifein verkkosivustoja ja sovelluksia (”sivustot”), joissa on linkki tähän käytäntöön.

Voit tarkistaa henkilötietojesi rekisterinpitäjänä toimivan Herbalife -yksikön asuinmaasi perusteella tämän käytännön lopussa olevasta taulukosta. Henkilötietojesi rekisterinpitäjä määrittää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksen ja siihen käytettävät menetelmät.

Huomaathan myös, että Herbalifein tuotteita myydään ainoastaan itsenäisten jäsentemme (”jäsenet”) kautta ja että jäsenet ovat heille ilmoittamisesi henkilötietojen rekisterinpitäjiä. Lisätietoja heidän tietosuojakäytännöistään saat heiltä itseltään.

Usein kysyttyä

  • Mihin tarkoituksiin Herbalife kerää henkilötietoja?
  • Mitä henkilötietoja Herbalife kerää?
  • Miten Herbalife säilyttää henkilötietoja?
  • Miten pitkään Herbalife säilyttää henkilötietoja?
  • Mille tahoille Herbalife luovuttaa henkilötietoja?
  • Miten Herbalife siirtää henkilötietoja?
  • Miten Herbalife on sitoutunut suojelemaan lasten yksityisyyttä?
  • Mitä evästeet ovat?
  • Mitä omiin henkilötietoihini liittyviä oikeuksia minulla on?
  • Miten tietosuoja varmistetaan?
  • Voiko Herbalife muuttaa tätä käytäntöä?
  • Millaiset käytännöt koskevat linkkejä, jotka johtavat ulkopuolisiin palveluihin?
  • Miten saan yhteyden henkilötietojeni rekisterinpitäjänä toimivaan Herbalife -yksikköön?

Mihin tarkoituksiin Herbalife kerää henkilötietoja?

Jos meillä on sopimus kanssasi, käsittelemme henkilötietojasi sopimuksellisten velvoitteidemme täyttämiseksi, tuotteidemme ja palveluidemme toimittamiseksi sekä suhteemme hallinnointitarkoituksissa. Käsittelemme henkilötietojasi erityisesti seuraavissa tarkoituksissa:

  • jäsensopimuksen laatiminen ja solmiminen kanssasi (henkilötietojen ilmoittaminen ei ole pakollista, mutta tietoja tarvitaan sopimuksen solmimiseen)
  • jäsensopimuksen toimeenpaneminen, mukaan lukien ansioidesi ja muiden jäsenten ansioiden laskeminen, tiedusteluihin vastaaminen sekä ylä- ja alalinjaasi koskevien tietojen (linjaraporttien) hallinnointi ja toimittaminen
  • tuotetilausten käsittely, kirjanpito, laskutus ja perintä
  • tuotteiden toimitukset ja palautukset sekä sopimusten ja takuiden hallinnointi
  • maksuasiat.

Käsittelemme henkilötietojasi myös lakivelvoitteidemme täyttämiseksi ja etenkin

  • kirjanpito- ja verotustarkoituksiin 
  • tuotteiden takaisinvetojen toteuttamiseen
  • toimivaltaisten julkisten toimijoiden ja lainkäyttöviranomaisten pyyntöihin vastaamiseen.

Käsittelemme sivustoilla antamiasi henkilötietoja seuraavissa laillisissa liiketoiminnallisissa tarkoituksissa: 

  • verkkotilisi (esimerkiksi MyHerbalife-tilisi) luominen ja hallinnointi
  • verkkotiliäsi koskeva viestintä, kuten tilitapahtumatietoja sekä tietoturvaa ja parannuksia koskevien tietojen lähettäminen
  • tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen sekä palveluidemme loukkaamattomuuden ja turvallisuuden varmistaminen
  • verkkosivustojemme ja digitaalisten alustojemme ylläpito
  • tekniset vianmääritystoimet, tietoturvaa koskevat toimet sekä niihin liittyvä raportointi ja analysointi
  • jäsenten liiketoimintaan liittyvät hallinnointitoimet sekä liiketoiminnan hallinnointiin tarkoitettujen työkalujen tarjoaminen jäsenille
  • jäsenten liiketoiminnan ja tavoitteiden tukeminen jakamalla sinua ja asiakkaitasi koskevia tietoja tiettyjen jäsenten (kuten ylälinjaasi kuuluvien jäsenten) kanssa esimerkiksi linjaraporttien ja tilastojen yhteydessä
  • sivustojen käyttökokemuksen parantaminen parantamalla niiden saavutettavuutta ja käyttäjäystävällisyyttä ja luomalla paremmin kiinnostuksenkohteitasi vastaavaa sisältöä
  • jäsenille suunnatun palkkio-ohjelman hallinnointi ja parantaminen, mukaan lukien statukseen liittyvien komissioiden, bonusten ja alennusten ansaintakelpoisuuden arviointi ja ennakointi algoritmipohjaisten analyysien, koulutuksen ja ennakoivien mallien perusteella (oikeusseuraamuksiin johtavia tai rekisteröityihin muuten merkittävästi vaikuttavia päätöksiä ei tehdä pelkästään automaattisen käsittelyn – kuten profiloinnin – perusteella)
  • julkisten tunnustusten, palkintojen ja/tai huomionosoitusten myöntäminen saavutuksista ja/tai etenemisestä Herbalifein markkinointi- ja myyntiohjelmassa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sivustoillamme tai yrityksen tapahtumissa
  • algoritmipohjaisten tuotesuositusten tarjoaminen jäsenille 
  • jäsenten valituksiin vastaaminen, viestintä kanssasi, asiakastuen tarjoaminen sekä tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvien reklamaatioiden käsittely
  • tuotteidemme ja palveluidemme tarjoaminen, arviointi ja parantaminen (mukaan lukien sivustojen hallinnointi, uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, tuotteidemme ja palveluidemme analysointi ja parantaminen, viestintämme hallinta, asiakaskuntamme ja sivustojemme analysointi ja data-analyysit)
  • markkinatutkimusten ja -kyselyiden toteuttaminen, tuotteidemme ja palveluidemme mainonta ja markkinointi sekä mainontamme ja markkinointimme tehokkuuden analysointi
  • raporttien ja analyysien laatiminen, Herbalifen liiketoimintaohjelmien tehokkuuden ymmärtäminen, jäsenten ja mahdollisten jäsenten/asiakkaiden toiminnan analysointi ja siitä raportointi sekä yrityksen ja sen liiketoiminnan kehitys
  • henkilöllisyyden varmistaminen, asiakirjojen hallinnointi ja raportointi, mukaan lukien samaa jäsentä koskevien Herbalife-tilien tai -profiilien analysointi
  • sivustojemme, tuotteidemme ja palveluidemme tietosuojan ylläpito ja parantaminen sekä väärinkäytön ehkäisy
  • uhkiin liittyvät hallintatoimet, valvonta, raportointi ja analyysit, joiden tarkoitus on tunnistaa ja ehkäistä Herbalifen verkkoihin, järjestelmiin, sovelluksiin ja tietokantoihin kohdistuvia uhkia
  • liiketoiminta-asiakirjojen ylläpito ja IT-toimet, mukaan lukien tietojen säilytys
  • oikeuksiemme harjoittaminen, muutoksenhakukeinojemme hyödyntäminen ja lakivaatimuksilta suojautuminen
  • vilpiltä ja muulta laittomalta toiminnalta, reklamaatioilta ja muilta syytteiltä suojautuminen sekä niiden tunnistaminen ja ehkäiseminen
  • Herbalifen markkinointisuunnitelmaa, omaisuutta ja bonuksia koskeviin käytäntöihin liittyvien etujen suojeleminen, mukaan lukien myyntitapahtumien vahvistaminen esimerkiksi ottamalla yhteyttä tiettyjen jäsenten tiettyihin jälleenmyyntiasiakkaisiin
  • käyttöehtojemme ja jäsensääntöjemme toimeenpano sekä oikeuksiemme harjoittaminen, mukaan lukien valitusten ja tiedustelujen käsittely ja tutkinta
  • tuotteitamme, palveluitamme ja erikoistarjouksia koskevien tietojen ja verkkomainosten toimittaminen sinulle sovellettavan lainsäädännön niin salliessa.

Käytämme henkilötietoja näihin tarkoituksiin, koska on oikeutettu etumme harjoittaa liiketoimintaamme ja tarjota palveluita jäsenillemme ja heidän asiakkailleen.  Pyrimme kohtuullisin keinoin varmistamaan, että meidän etumme ovat tasapainossa sinun etujesi, oikeuksiesi ja vapauksiesi kanssa. Kerromme asiasta mielellämme tarkemmin pyydettäessä. Sinulla on oikeus vastustaa tiettyjä henkilötietojesi käyttötapoja sovellettavan lain mukaisesti. Jos teet näin, et kuitenkaan välttämättä voi hyödyntää tuotteitamme ja palveluitamme täysimittaisesti.

Mikäli sovellettavassa laissa niin edellytetään, pyydämme suostumustasi:

  • jotta voit hyödyntää palveluita ja vastaanottaa esimerkiksi tietoa tuotteista ja palveluista, julkaisuista, tarjouksista ja kampanjoista
  • jotta voit olla yhteydessä Herbalifein jäseneen saadaksesi tietoa jäsenyyden aloittamisesta tai siitä, miten voit ostaa heiltä Herbalifen tuotteita
  • jotta voit osallistua tapahtumiin, kyselytutkimuksiin ja haasteisiin 
  • jotta voimme käyttää henkilötietojasi Herbalifein tuotteiden ja palveluiden markkinoinnissa, kuten markkinoinnissa sosiaalisessa mediassa
  • jotta voimme käyttää tiettyjä evästeitä ja vastaavia lain mukaisia tekniikoita.

Voit perua suostumuksesi milloin tahansa ilmoittamalla asiasta meille jäljempänä kerrottuun sähköpostiosoitteeseen, kieltämällä mainonnan sähköpostitse tai tekstiviestitse tai muokkaamalla selaimesi yksityisyysasetuksia jäljempänä annettujen ohjeiden mukaisesti. Jos perut suostumuksesi, et välttämättä voi hyödyntää tuotteitamme ja palveluitamme täysimittaisesti.

Saatamme käyttää henkilötietoja myös muilla tavoin. Tällöin ilmoitamme asiasta tietojen keräämisen yhteydessä. 

Mitä henkilötietoja Herbalife kerää?

Keräämme seuraavanlaisia henkilötietoja:

  • yhteystiedot, kuten nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja postiosoitteesi
  • tuotemieltymyksiin, kommentointiin, kysymyksiin ja vastauksiin liittyvä käyttäjien luoma sisältö
  • yrityksesi nimi (jos sinulla on yritys), asuinmaasi, työpaikkasi, laskutus- ja maksutietosi ja muut tiedot, joita tarvitaan Herbalife -jäseneksi liittymiseen sekä tuotteitamme ja palveluitamme koskevien tietojen tarjoamiseen (tämä koskee vain jäseniä)
  • muut tiedot, joita ilmoitat meille esimerkiksi yhteydenottolomakkeen tai muun sivustollamme olevan toiminnon kautta.

Vaikka henkilötietojen ilmoittaminen meille on vapaaehtoista, tiettyjä henkilötietoja tarvitaan tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen. Jos et ilmoita meille tarvittavia tietoja, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita.

Suoraan meille ilmoittamasi henkilötiedot tulevat tietoomme siinä asiayhteydessä, jossa ilmoitat ne. Kun esimerkiksi täytät lomakkeen, jonka kautta pyydät tietoja Herbalifein tuotteista tai jäsenyydestä, otat yhteyttä johonkuhun jäseneen tai osallistut haasteeseen tai arvontaan, ilmoitat meille nimesi, yhteystietosi ja muita lomakkeella pyydettyjä tietoja. Esimerkiksi hyvinvointikyselyyn vastatessasi saatat ilmoittaa meille vapaaehtoisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi liittyviä tietoja, kuten fyysisiä ominaisuuksia koskevia tietoja tai kuvauksia sekä muita kehoosi, ruokavalioosi, toimintaasi tai fysiologiaasi liittyviä tietoja. Tällaisissa tilanteissa saatamme tarvittaessa kertoa sinulle lisätietoja henkilötietojesi käyttötarkoituksesta. Rekisteröityessäsi jonkin sivustojemme ominaisuuden käyttäjäksi ilmoitat meille nimesi, yhteystietosi sekä muita ominaisuuden käyttöön tarvittavia tietoja. Jokaisella sivustoillamme olevalla lomakkeella kysytään ja kerätään erilaisia tietoja. Lomakkeen pakolliset tiedot on merkitty asteriskilla (*). Voit halutessasi kertoa lisätietoja vapaaehtoisissa kentissä. Keräämme myös mieltymyksiäsi koskevia tietoja, kuten tietoa siitä, haluatko vastaanottaa meiltä sähköisiä markkinointiviestejä. 

Rekisteröityneiden jäsenten osalta Herbalife kerää tietoja verkosta ostetuista tuotteista, ostomääristä ja myyntitilastoista; jäsenten palkkioista, bonuksista, alennuksista, tasosta ja tapahtumiin osallistumisesta; pankkitietoja siinä määrin, jossa tietoja tarvitaan veroihin ja kirjanpitoon liittyvien lakivaatimusten täyttämiseen; sekä tietoja, joita jäsenet lataavat sivustoillemme vapaaehtoisesti (koskien esimerkiksi heidän markkinointiaan). 

Saatamme vastaanottaa sinua koskevia lisätietoja julkisista ja kaupallisista lähteistä ja muilta ulkopuolisilta tahoilta. Jos käytät sivustoillemme kirjautumiseen tai sivustojen käyttökokemuksesta kertomiseen kolmansien osapuolien palveluita, kuten Facebookia, Googlea tai Twitteriä, keräämme tietoja kyseisiltä osapuolilta.

Kolmannet osapuolet, kuten Facebook ja Twitter, mahdollistavat liitännäisten avulla osan sivustojen sisällöstä ja toiminnoista. Nämä kolmannet osapuolet saavat esimerkiksi evästeiden ja vastaavien tekniikoiden avulla tietoa siitä, miten käytät sivustoamme. (Lisätietoja evästeistä on jäljempänä.) Näiden kolmansien osapuolien verkkosivustoilta saat tietoa siitä, miten ne käyttävät tietojasi.

Automaattisesti kerätyt tiedot

Voit käydä sivustoilla paljastamatta meille henkilöllisyyttäsi. Keräämme sivustojen kautta kuitenkin teknisiä tietoja, kuten laitteesi IP-osoitteen ja yksilöllisen laitetunnisteen; verkkoselaimesi ja laitteesi ominaisuuksia koskevia tietoja; tiedot käyttöjärjestelmästäsi ja kielivalinnastasi; tiedot siitä, mistä URL-osoitteesta saavut sivustolle ja mitä linkkejä napsautat; sekä tiedot siitä, milloin vierailet sivustolla (päivämäärät ja kellonajat). Keräämme näitä tietoja yhteyden muodostamista ja sivustojemme näyttämistä varten; ymmärtääksemme, miten liikut sivustoilla; ja tallentaaksemme tiedot siitä, mitä vaihtoehtoja olet valinnut. Sinua ei ole suoraan mahdollista tunnistaa kerättyjen tietojen perusteella, mutta niistä voi olla meille hyötyä markkinointitarkoituksissa sekä tarjoamiemme palveluiden parantamisessa.

Kohdennettu mainonta

Keräämme sivustojemme kautta tietoa toiminnastasi verkossa, jotta voimme tarjota sinulle kiinnostuksen kohteidesi mukaan valittuja mainoksia tuotteista ja palveluista. Käytämme kolmansien osapuolien mainospalveluita, joten saatat nähdä mainoksiamme muilla sivustoilla. Nämä mainospalvelut auttavat meitä kohdentamaan viestintäämme käyttäjien väestötietojen, oletettujen kiinnostuksenkohteiden ja internetin käyttökontekstin perusteella. Ne seuraavat useiden sivustojen ja sovellusten käyttöäsi pitkällä aikavälillä ja keräävät tietoja automaattisin menetelmin, kuten evästeiden, palvelinlokien, jäljitteiden ja vastaavien tekniikoiden avulla. Näiden tietojen perusteella ne näyttävät sinulle mahdollisesti kiinnostuksenkohteidesi mukaan kohdennettuja mainoksia. Mainospalvelut voivat kerätä tietoja esimerkiksi vierailuistasi sivustoilla, joilla näytetään mainoksia. Kerättävät tiedot voivat koskea muun muassa katsomiasi sivuja ja mainoksia sekä toimintaasi verkkosivustoilla ja sovelluksissa. Tietoja kerätään sekä meidän sivustoillamme että kolmansien osapuolien verkkosivustoilla ja sovelluksissa, joilla/joissa käytetään näitä mainospalveluita. Tämä prosessi auttaa meitä seuraamaan markkinointimme tehokkuutta.

Kolmansien osapuolien analyysipalvelut

Sivustoillamme saatetaan käyttää kolmansien osapuolien analyysipalveluita. Sivustojen kautta saatuja tietoja saatetaan luovuttaa näille palveluille tai nämä palvelut saattavat kerätä kyseisiä tietoja suoraan.

Miten Herbalife säilyttää henkilötietoja?

Herbalife säilyttää henkilötietojasi keskitetysti samassa paikassa muiden hallussamme mahdollisesti olevien ja sinua koskevien tietojen kanssa. Näin vältymme tietojen kopioinnilta ja pystymme hallinnoimaan tietoja paremmin sekä tarjoamaan sinulla parempaa palvelua. Käytämme tietoja edellä mainittuihin tarkoituksiin sinun valintojesi mukaisesti.

Miten pitkään Herbalife säilyttää henkilötietoja?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin meillä on suhde kanssasi sekä kohtuullisen ajan suhteen päätyttyä sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, ellei sovellettavassa lainsäädännössä edellytetä lyhyempää säilytysaikaa.

Mille tahoille Herbalife luovuttaa henkilötietoja?

Seuraavat tahot saavat meiltä henkilötietojasi ja asiakkaidesi henkilötietoja:

  • sisar- ja tytäryhtiömme, jälleenmyyjämme, edustajamme sekä niiden luvanhaltijat
  • Herbalifein puolesta palveluita toteuttavat palveluntarjoajat, kuten yritykset, jotka auttavat meitä verkkosivustomme kehittämisessä ja turvaamisessa tai data-analyyseissä ja mainontamme parantamisessa esimerkiksi algoritmipohjaisten analyysien avulla
  • muut yritykset, joiden avulla Herbalife tarjoaa sinulle palveluita suoraan tai epäsuorasti (kuten tilausten toimituksiin, sähköpostin hallinnointiin, luottokorttimaksujen käsittelyyn ja asiakaspalvelun tarjoamiseen käyttämämme yritykset) 
  • tietyt Herbalifein jäsenet – mukaan lukien ylälinjasi jäsenet – joille luovutamme tietoja ainoastaan tukeaksemme jäseniä heidän Herbalife -liiketoimintansa kehityksessä (esimerkiksi linjaraporttien ja tilastojen yhteydessä) auttaaksemme heitä heidän tavoitteidensa saavuttamisessa, sekä käytettäväksi markkinointityökalujen ja -alustojen yhteydessä
  • muut osapuolet, joille luovutamme tietoja lain niin vaatiessa tai haasteen, oikeuskäsittelyn tai muun vastaavan oikeudellisen tai tuomioistuinprosessin tai sovittelun niin edellyttäessä. Saatamme luovuttaa tietoja esimerkiksi valtuutetuille kolmansien osapuolten tarkastajille tai valtion viranomaisille tai petosten selvittämistä tai ehkäisemistä varten.

Useimmat kansainvälisistä palveluntarjoajistamme toimivat Yhdysvalloista käsin. Herbalife käyttää lisäksi toimintamaissaan paikallisia palveluntarjoajia. Vaadimme sopimusten nojalla, että nämä palveluntarjoajat käsittelevät henkilötietoja vain meidän puolestamme ja että ne varmistavat henkilötietojen tietoturvan ja luottamuksellisuuden asianmukaisin menetelmin. 

Lisäksi saatamme luovuttaa henkilötietojasi, jos a) meidän täytyy tehdä niin tai meillä on valtuudet tehdä niin lain tai oikeusprosessin nojalla, kuten oikeuden määräyksestä tai lainvalvontaviranomaisen pyynnöstä, b) uskomme, että tietojen luovuttaminen on tarpeen tai soveliasta fyysisen vahingon tai taloudellisen menetyksen estämiseksi, c) vilpillistä tai muuten laitonta toimintaa koskevan tutkinnan tai vilpillisen tai muuten laittoman toiminnan epäilyä koskevan tutkinnan yhteydessä ja d) siinä tapauksessa, että myymme tai siirrämme liiketoimintamme tai resurssimme kokonaan tai osittain toiselle taholle (esimerkiksi yrityssaneerauksen, yrityksen purkamisen, likvidaation, fuusion, yrityskaupan tai konkurssimenettelyn yhteydessä).

Miten Herbalife siirtää henkilötietoja?

Herbalifein pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Lisäksi jotkut ylälinjasi jäsenistä saattavat asua Yhdysvalloissa tai muissa maissa. Saatamme siirtää henkilötietojasi vastaanottajille, jotka toimivat muissa maissa kuin siinä, jossa henkilötiedot alkujaan kerättiin. Näissä maissa ei välttämättä noudateta samoja tietosuojalakeja kuin siinä maassa, jossa ilmoitit henkilötietosi. Kun siirrämme henkilötietojasi muilla lainkäyttöalueilla (kuten Yhdysvalloissa) toimiville vastaanottajille, suojaamme ne tässä käytännössä esitetyllä tavalla.

Noudatamme sovellettavia lakivaatimuksia pitämällä huolen asianmukaisesta suojauksesta, kun henkilötietoja siirretään muilla lainkäyttöalueilla toimiville vastaanottajille. Jos nämä vastaanottajat toimivat maissa, joiden Euroopan komissio tai muu asianmukainen taho ei ole katsonut tarjoavan riittävää tietosuojaa, käytämme asianmukaisia suojakeinoja riittävän tietosuojan varmistamiseksi. Yksi tällainen keino on tiedonsiirtosopimuksen solmiminen vastaanottajien kanssa (esimerkiksi EU:n vakiosopimuslausekkeen muodossa). Jos haluat lisätietoja käytössä olevista suojakeinoista, voit ottaa meihin yhteyttä jäljempänä ilmoitetulla tavalla.

Miten Herbalife on sitoutunut suojelemaan lasten yksityisyyttä?

Sivustot on tarkoitettu yleisluonteiselle kohdeyleisölle. Joissakin tapauksissa Herbalife saattaa kerätä alaikäisten henkilötietoja. Herbalife pyytää suostumusta alaikäisen vanhemmalta tai huoltajalta sovellettavan lain mukaisesti. Emme kerää, käytä tai luovuta alle 16-vuotiaiden lasten henkilötietoja tietoisesti ilman lapsen vanhemman tai huoltajan lupaa ottaen huomioon iän varmistukseen käytettävissä olevat tekniset keinot.

Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat pelkästä tekstistä koostuvia tietojonoja, joita sivusto siirtää tietokoneesi kiintolevyllä sijaitsevaan selaimen evästetiedostoon, jotta sivustot voivat muistaa sinut. Evästeet voivat auttaa sivustoa järjestämään sivuston siten, että sen sisältö vastaa kiinnostuksenkohteitasi nopeammin. Joidenkin evästeiden avulla voimme mahdollisesti toisintaa ja toistaa sivustojemme käyttäjäistuntoja.

Eväste sisältää tyypillisesti evästeen lähettäneen toimialueen nimen, evästeen ”elinkaaren” ja arvon, joka yleensä on satunnaisesti luotu yksilöivä numero. Lisätietoja on evästekäytännössämme https://www.herbalife.fi/footer-pages/evastekaytannos/.

Mitä omiin henkilötietoihini liittyviä oikeuksia minulla on?

Sovellettavasta lainsäädännöstä riippuen sinulla saattaa olla erilaisia henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia, kuten oikeus päästä käsiksi tietoihin, pyytää niiden korjausta tai vastustaa niiden käsittelyä (esimerkiksi suoramarkkinointi- ja profilointitarkoituksiin), oikeus saada tiedot siirrettyä toiselle rekisterinpitäjälle ja oikeus saada tiedot poistettua tietyissä tilanteissa (eli oikeus tulla unohdetuksi). Vaikka olisit olet antanut meille luvan henkilötietojesi käsittelyyn, sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa edellä esitetyn mukaisesti.

 

Joillakin sivustoillamme pystyt tarkastelemaan ja päivittämään henkilötietojasi ja perumaan jäsenyytesi. Jos tämä ominaisuus ei ole käytettävissä tai jos kaipaat apua muiden henkilötietoihisi liittyvien oikeuksien harjoittamisessa, ota meihin yhteyttä täällä. Huomaathan, että näihin oikeuksiin sovelletaan laissa esitettyjä rajoituksia.

 

Jos et halua saada mainoksia sähköpostitse tai tekstiviestillä, vastaanottamasi viestit sisältävät mahdollisuuden kieltäytyä niiden vastaanottamisesta.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tästä käytännöstä ja toimintatavoistamme tai haluat tehdä valituksen siitä, miten Herbalife käyttää henkilötietojasi, ota meihin yhteyttä:

Data Protection Officer – EMEA
HN Global Business Services Center Kraków Sp. z o.o.ul. Puszkarska 7M, 30-644 Kraków, Poland
privacy@herbalife.com

 

Jos asut Euroopan unionissa ja olet huolissasi siitä, miten Herbalife kerää ja käyttää tietojasi, eikä Herbalife pysty ratkaisemaan tilannetta sinua tyydyttävällä tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus lainkäyttöalueesi toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

Miten tietosuoja varmistetaan?

Käytämme hallinnollisia, teknisiä ja fyysisiä suojakeinoja, joilla henkilötietoja suojataan tahattomalta, laittomalta tai luvattomalta tarkastelulta, tuhoutumiselta, häviämiseltä, muuttamiselta, luovuttamiselta ja käytöltä. Herbalifein sivustoilla kerättyjä henkilötietoja säilytetään turvallisissa toimintaympäristöissä, joihin ei ole yleistä pääsyä. Tarvittaessa henkilötiedot salataan asianmukaisin suojaustekniikoin ennen tapahtuman suorittamista.

Voiko Herbalife muuttaa tätä käytäntöä?

Herbalife saattaa muuttaa tätä käytäntöä ajoittain Käytännön alussa kerrotaan, milloin sitä on viimeksi päivitetty. Suosittelemme, että käyt sivustollamme ajoittain, jotta olet aina tietoinen tämän käytännön uusimmasta versiosta.

Millaiset käytännöt koskevat linkkejä, jotka johtavat ulkopuolisiin palveluihin?

Sivustoillamme saattaa olla linkkejä muihin verkkopalveluihin sekä kolmansien osapuolien ominaisuuksia, kuten sovelluksia, työkaluja, pienohjelmia ja liitännäisiä. Tällaiset verkkopalvelut ja kolmansien osapuolien ominaisuudet ovat meistä riippumattomia. Kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöistä (kuten kerättävistä henkilötiedoista) kerrotaan kyseisten tahojen tietosuojalausekkeissa, ja suosittelemme, että tutustut niihin. Herbalife ei ole vastuussa näiden kolmansien osapuolien tietosuojakäytännöistä.

Miten saan yhteyden tietojeni rekisterinpitäjänä toimivaan Herbalife -yksikköön?

Voi tarkistaa henkilötietojesi rekisterinpitäjänä toimivan Herbalife -yksikön seuraavasta taulukosta asuinmaasi perusteella.

 

Itävalta

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germany 

Belgia

INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL, Belgium

Bulgaria

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn, Poland (”Herbalife Polska”)

Kroatia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (”Herbalife Croatia”)

Kypros

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece (”Herbalife Greece”)

Tšekin tasavalta

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Czech Republic (”Herbalife Czech”)

Tanska

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6
1103 København K, Denmark

Viro

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvia (”Filuet”)

Suomi

Herbalife International Finland OY, PL 211, 00131 Helsinki
Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker, Norway

Ranska

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX, France

Ranskan Polynesia

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX, France

Saksa

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germany

Kreikka

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Greece

Unkari

Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., Building ”B”, Hungary

Islanti

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB, United Kingdom

Irlanti

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, United Kingdom

Italia

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italy

Latvia

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvia (”Filuet”)

Liettua

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvia (”Filuet”)

Pohjois-Makedonia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (”Herbalife Croatia”)

Malta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Alankomaat

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Norja

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker, Norway

Puola

Herbalife Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa, Poland

Portugali

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Oeiras Lagoas Park Edifício 8 – 1º Piso 2740-244 Porto Salvo, Portugal 

Romania

Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania

Serbia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (”Herbalife Croatia”)

Slovakia

Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovak Republic (”Herbalife Slovakia”)

Slovenia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia (”Herbalife Croatia”)

Espanja

Herbalife International de España S.A.
C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid, Spain

Ruotsi

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Sweden
Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker, Norway

Sveitsi

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germany

Iso-Britannia

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB, United Kingdom

 

Lisäksi Herbalife Europe Ltd. on rekisterinpitäjä tiettyjen sellaisten henkilötietojen osalta, joita käytetään joidenkin ulkopuolisten palveluntarjoajien palveluissa, ja Herbalife Europe Ltd. on nimittänyt Herbalife International Luxembourg S.à.r.l:n edustajakseen Euroopan unionissa. Herbalife International Luxembourg S.à.r.l:ään voi ottaa yhteyttä lähettämällä postia osoitteeseen 16, Avenue de la Gare L-1610, Luxembourg tai sähköpostia osoitteeseen privacy@herbalife.com.