START YOUR BUSINESS TODAY

herbalife nutritionin jälleenmyyjä työskentelemässä kannettavalla tietokoneella kotona

ALOITA LIIKETOIMINTASI TÄNÄÄN

Aloita oma liiketoimintasi maailman johtavan suoramyyntibrändin, Herbalife Nutritionin avulla. Aloita jo tänään – hyödy vuosikymmenien kokemuksestamme ja asemastamme, joita voit käyttää oman liiketoimintasi perustana.

herbalife nutritionin valmentaja keskustelemassa asiakkailleen nutrition clubilla

OLE OMA POMOSI

Päätä itse työajoistasi ja työskentele missä tahansa. Joustavuuden on todistettu vaikuttavan positiivisesti työelämän tasapainoon, joten tällainen mahdollisuus saattaa olla juuri sitä, mitä tarvitset. Luo tiimisi ja rakenna elämäntyyliisi sopiva liiketoiminta.

herbalife nutritionin formula 1 -pirtelöt ja kultastandardi-merkki

KULUTTAJANSUOJAN KULTASTANDARDI

Kuluttajansuojan kultastandardi auttaa sinua kasvamaan. Se tarkoittaa, että kanssamme on helppo työskennellä, olemme täysin avoimia ja voimme tarjota erinomaiset ehdot liiketoimintasi tavoitteiden tueksi.

Green Tick

Alhaiset aloituskustannukset
Ei vähimmäisostoja tai vaatimusta ostaa mitään myynti- tai liiketoimintatyökalua. 

Green Tick

Rahat takaisin -takuu
100 % hyvitys Herbalife Nutritionin Jäsenpakkauksesta, jos jäsenyys peruutetaan mistä tahansa syystä 90 päivän kuluessa. 

Green Tick

Avoin liiketoiminta
Selkeät ja tarkat liiketoimintatiedot mahdollisista ansiostasi. Palautustakuu: 100 % hyvitys kaikista myymättömistä 12 kuukauden sisään ostetuista tuotteista, kun jäsenyys perutaan. 

    

mies ja nainen keskustelemassa ja nauramassa herbalife nutrition clubilla

LIITY OSAKSI YHTEISÖÄMME

Jaa intohimosi miljoonien samahenkisten ihmisten kanssa. Hyödy asiantuntevasta koulutuksesta, tuesta ja tuotteista, jotka ovat johtavien ravitsemusasiantuntijoiden kehittämiä. Tuotteitamme ei myydä kaupoissa tai supermarketeissa – niitä myydään yksinomaan itsenäisten Herbalife Nutritionin Jäsenten kautta.

herbalife nutrition -aloituspakkauksen sisältö

ALOITUSPAKKAUS

Rekisteröidy, aloita liiketoimintasi ja tilaa aloituspakkaus, joka tarjoaa sinulle tärkeät työkalut ja koulutuksen päästäksesi alkuun.

Green Tick

Herbalife Nutrition olkalaukku

Green Tick

Herbalife Nutrition -tuotekuvasto

Green Tick

Formula 1: Vanilja-pirtelöjauhe

Green Tick

Herbalife Nutrition -tervetuliaispakkaus 

Green Tick

Herbalife Nutrition Shaker

Green Tick

Pääsy verkkotyökaluihin ja -koulutukseen

Green Tick

Herbalife Nutrition -mittalusikka

  

herbalife nutritionin valmentaja antamassa neuvoja asiakkailleen ulkona

TEE MUUTOS

Ole ohjaaja, mentori ja ystävä. Auta asiakkaita pääsemään irti vanhoista tottumuksistaan, parantamaan ravitsemustaan sekä elämään terveellisempää ja aktiivisempaa elämää. Herbalife Nutrition -liiketoimintamahdollisuuden ainutlaatuisuus perustuu ohjaajien ja Jäsenten tarjoamaan tukeen. Liity yhteisöömme jo tänään ja tee muutos.

  

Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Kuinka paljon aikaa minun on käytettävä?
Päätät itse, kuinka paljon aikaa ja vaivaa käytät Herbalife Nutritionin liiketoimintamahdollisuuteen. On täysin sinusta kiinni, käytätkö siihen 40 vai 4 tuntia aikaa viikossa – tai et lainkaan.

K: Kuinka paljon voin ansaita?
Se riippuu sinusta... mutta aseta aina realistiset tavoitteet. Päätitpä sitten työskennellä osa- tai kokoaikaisesti, työskentelyaikasi, energiasi ja omistautumisesi liiketoiminnallesi määrittää tuloksesi. Lue ilmoitus Herbalifen selonteko jäsenten tyypillisistä ansioista ennen päätöksen tekemistä.

K: Mitkä ovat tärkeimmät hyödyt?
1. Joustavuus

Voit päättää itse työaikasi ja työskennellä missä tahansa – liiketoimintamahdollisuus, joka sopii juuri sinun elämääsi. 

2. Laatu
Tarjoamme sinulle tieteeseen perustuvia tuotteita, joita miljoonat asiakkaamme käyttävät päivittäin. 

3. Yhteisö
Liittyessäsi Herbalife Nutritionin liiketoimintamahdollisuuteen, liityt vakiintuneeseen maailmanlaajuiseen yhteisöön, saat tukea ja neuvoja ja pääset osaksi Herbalife Nutrition -perhettä. 

4. Palkinnot
Saa pääsy jäsenkeskukseen. Pääset osalliseksi tarjouksista ja alennuksista ja saat käyttöösi kaikki viimeisimmät koulutusmateriaalit, jotka tukevat tuote- ja ravitsemustietouttasi.

K: Mistä saan lisätietoa ravitsemuksesta? 
Liittyessäsi itsenäiseksi Herbalife Nutritionin Jäseneksi saat käyttöösi koulutusvälineet, joiden avulla saat lisätietoa ravitsemuksesta, hyvinvoinnista, myyntitekniikoista ja monesta muusta asiasta.

K: Voinko peruuttaa sen, jos en pidäkään siitä? 
Voit käynnistää liiketoiminnan alhaisilla aloituskustannuksilla, mikä on osa Jäsenille tarjottua kuluttajansuojan kultastandardiamme. Jos Herbalife Nutritionin liiketoimintamahdollisuus ei olekaan sinua varten, voit peruuttaa jäsenyyden ensimmäisten 12 kuukauden aikana. 

K: Miksi minun tulisi liittyä? 

Lue lisää
Saat käyttöösi tarjoamamme  tiedon ja osaamisen ja voit osallistua tapahtumiin, jotka tukevat tuote- ja ravitsemustietouttasi.

Ansaitse enemmän 
Sovita työ elämääsi, auta muita ja tee jotain, mistä nautit. Nauti erinomaisista ansiomahdollisuuksista maailman parhaimpiin kuuluvan suoramyyntibrändin avulla. 

K: Miten pääsen alkuun?
1. Täytä verkkolomake. 
2. Itsenäinen Herbalife Nutritionin äsen ottaa sinuun yhteyttä. 
3. Täytä ja allekirjoita verkkosopimus. 
4. Onnittelut! Olet nyt itsenäinen Herbalife Nutritionin Jäsen ja saat oman jäsentunnuksen.