Tietoa Herbalife Nutritionista

Herbalife Nutrition on maailmanlaajuinen ravitsemusyhtiö, jonka tehtävänä on parantaa ravitsemustottumuksia ympäri maailmaa maistuvilla, tieteellisesti tutkituilla ravitsemustuotteilla, jotka auttavat ihmisiä saamaan ruokavalionsa tasapainoon. Olipa kyseessä alan johtava ateriankorvikeproteiinipirtelö, tee, aaloe-tuote, energia-, kuntoilu- tai urheiluravintovalmiste, tarjoamme kuluttajille tuotteita ja valinnanvaraa erilaisiin päivittäisiin ravitsemustarpeisiin yli 90 maassa. Meidät on noteerattu New Yorkin pörssissä ja vuonna 2019 saavutimme 4,9 miljardin Yhdysvaltain dollarin nettomyynnin.

Ihmiset ja kulttuuri

Työllistämme ympäri maailmaa noin 9 500 henkilöä, mukaan lukien 300 tiedemiestä, joista 50:llä on PhD-tutkinto. Olemme nopeasti kehittyvä, dynaaminen organisaatio ja rohkaisemme työntekijöitämme ja Jäseniämme elämään arvomme (“Building it better”) mukaisesti. Olemme sitoutuneet asettamaan alallemme standardeja ja työskentelitpä sitten myynnissä, markkinoinnissa, IT-osastolla, tuotekehityksessä tai asiakaspalvelussa, olemme riippuvaisia sinusta, joka voit auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme.

Herbalife Nutritionin työ yhteisön hyväksi

Olemme sitoutuneet auttamaan nälänhädän ja aliravitsemuksen kitkemisessä Nutrition for Zero Hunger -ohjelmamme kautta. Sijoitamme seuraavien kolmen vuoden aikana 2 miljoonaa dollaria näiden ajankohtaisten ongelmien ratkaisemiseen tukemalla kansalais- ja hyväntekeväisyysjärjestöjä ympäri maailmaa, lahjoittamalla tuotteitamme ja tarjoamalla ravitsemusalan asiantuntemusta ja koulutusta, tekemällä vapaaehtoistyötä sekä lisäämällä tietoisuutta. Tähän sisältyy myös työ, jota olemme tehneet viimeiset 25 vuotta hyväntekeväisyysjärjestömme Herbalife Nutritionin säätiön ja 140 yhteistyökumppanimme kautta. Viime vuonna lahjoitimme 3,2 miljoonaa dollaria hyvän ravitsemuksen ja aktiivisten elämäntapojen edistämiseen sekä yli 90 000 lapsen avustamiseen 50 maassa.