Billede: Herbalife nutrition glas med shakes i forskellige smagsvarianter

Herkullinen vegaaninen, tasapainoinen ateria

Herbalife Nutritionilla on useita vegaanisia tuotteita, joita voimme tarjota, jos haluat vegaanisemman tai kasviperäisemmän elämäntavan. Esimerkiksi kaikki Herbalife Nutritionin Formula 1 New Generation -pirtelöt on valmistettu vegaanisista ainesosista. Ne sisältävät korkealaatuisia kasviperäisiä proteiineja ja kaikki yhdessä tasapainoisessa ateriassa. Se on kätevä, tasapainoinen vaihtoehto aamiaiseksi, lounaaksi tai illalliseksi.

herbalife nutrition tekopper med citron-, hindbær- og ferskensmag

Vähäkaloriset vegaaniset juomat

Pysy nesteytettynä ja pysy painonhallintasuunnitelmassasi herkullisten ja virkistävän vähäkaloristen juomien valikoimassamme. Tuotteemme kofeiinipitoisesta teestä aloe vera -tiivisteeseen on suunniteltu tukemaan kalorikontrolloitua ruokavaliota - myös niille, jotka haluavat elää vegaanielämää.

herbalife nutrition fiber supplement drikke i glas

Kasvipohjaiset ravintolisät

Vitamiinit, kivennäisaineet ja muut lisäravinteet auttavat tukemaan yleistä hyvinvointia ja elinvoimaa. Ne ovat välttämättömiä kehon normaalille kasvulle ja kehitykselle. Herbalife Nutrition tarjoaa myös useita erilaisia ravintolisiä, joita sinä vegaanina voit käyttää. Koska parhaista aikeistamme huolimatta ruokavaliosi saattaa sisältää oikean määrän kutakin ravintoainetta. Tässä ravintolisät voivat auttaa varmistamaan, että keho saa oikeanlaista polttoainetta.

Herkullisia vegaanisia välipaloja:

Kokeile Herbalife Nutritionin herkullisia välipaloja, jotka ovat myös kasvipohjaisia. Kun olet liikkeellä, voi olla haastavaa löytää välipala, joka ei ole täynnä rasvaa, ylimääräisiä kaloreita, piilosokeria ja suolaa. Joten pidä nälkäsi loitolla Herbalife Nutrition -välipalalla.