Herbalife24 - laadukas urheiluravinto

KORKEALAATUISTA URHEILURAVITSEMUSTA VUOROKAUDEN YMPÄRI

Vapauta koko potentiaalisi laadukkaiden urheiluravitsemustuotteidemme avulla. Olitpa sitten lenkkeilijä, luonnossa liikkuja tai huippu-urheilija - Herbalife24®-urheilutuotteemme vievät suorituskykysi aivan uudelle tasolle. Laadukkaista proteiinituotteista ja elektrolyyttijuomista yöravintolisiin ‑ Herbalife24®-sarja tarjoaa tuotteita, jotka on suunniteltu vastaamaan yksilöllisiä urheilu-, harjoittelu- ja palautumistarpeitasi. Ole parhaimmillasi markkinoiden ensimmäisen 24 tunnin urheiluravitsemustuotevalikoiman avulla.

Herbalife24 CR7 Drive - lisää suorituskykyäsi

PARANNA SUORITUSKYKYÄSI CR7 DRIVEN AVULLA

Kehitimme yhteistyössä jalkapalloilija Cristiano Ronaldon kanssa harjoitteluasi tukevan juoman, joka auttaa sinua ylläpitämään kestävyyssuorituskykyäsi* kuntosalilla, kentällä tai ulkona liikkuessasi. CR7 Drive on virkistävä acai-marjan makuinen, asiantuntemuksella valmistettu hiilihydraatti-elektrolyyttijuoma, joka on suunniteltu tukemaan energiansaantia ja nesteytystä vaativan harjoittelun aikana.* CR7 Drive on moderni ja mieto urheilujuoma, joka on kehitetty antamaan lisäpuhtia kaikille aktiivisille ihmisille.

Herbalife24 Formula 1 Sport - ateriankorvikepirtelö

ASIANTUNTEMUKSELLA VALMISTETTU URHEILUATERIANKORVIKE

Formula 1 Sport ei ole kuin muut ateriankorvikkeet. Anna lisää puhtia sisäiselle urheilijasi ja pidä samalla kirjaa päivittäin nauttimistasi kaloreistasi. Tämä ainutlaatuisen tasapainoinen ateria tarjoaa sekoituksen korkealaatuista proteiinia, kuitua, hiilihydraatteja sekä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita. Se on asiantuntijoiden kehittämä, jotta kehosi saisi tarvitsemansa ravintoaineet tasapainoisesta ateriasta. Pidä kiinni päivittäisestä edistymisestäsi herkullisten ja kätevien, urheilijoille tarkoitettujen ateriankorvikepirtelöiden avulla.

Herbalife24 Hydrate - ota kaikki irti harjoituksestasi

OTSIKKO: KALORITON ELEKTROLYYTTIJUOMA

Harjoittelun aikainen nesteytys on avainasemassa optimaalisen suorituskyvyn saavuttamisessa.** Olemme kehittäneet perusteelliseen tutkimukseen ja tieteeseen perustuvan kalorittoman elektrolyyttijuoman. Herbalife24® Hydrate sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Tuote on saatavilla helppokäyttöisissä annospusseissa, jolloin voit valmistaa Herbalife24® Hydrate -juoman missä tahansa. Ota kaikki irti harjoittelustasi nauttimalla treenin aikana herkullista elektrolyyttijuomaamme.

Herbalife24 Extend - optimoi suorituskykysi

JUOMA: TREENIN AIKANA NAUTITTAVA HIILIHYDRAATTI-PROTEIINIJUOMA

Olemme kehittäneet ainutlaatuisen hiilihydraatti-proteiinisekoituksen, joka antaa kehollesi tärkeitä ravintoaineita pitkäkestoisen intensiivisen harjoittelun aikana.** Herbalife24® Prolong sisältää C-, B1-, B3-, B6- ja B12-vitamiineja. Prolong voidaan helposti sekoittaa veteen, jolloin saat virkistävän sitruksenmakuisen juoman. Herbalife24® Prolong on täydellinen tuote, joka tukee päivittäistä harjoitteluasi ja auttaa sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

Herbalife24 Rebuild Strength - palautuu voimaharjoittelun jälkeen

PALAUDU VOIMAHARJOITTELUN JÄLKEEN

Lihakset tarvitsevat lepoa intensiivisen voimaharjoittelun jälkeen. Palautumisen tukemiseksi on tärkeää nauttia proteiinia ja hiilihydraatteja harjoittelun jälkeen.** Herbalife24® Rebuild Strength on herkullinen, suklaanmakuinen treenin jälkeinen pirtelö, joka sisältää 25 grammaa proteiinia, joka edistää lihasmassan kasvua ja ylläpitoa. Optimoi palautumisesi Herbalife24® Rebuild Strength -valmisteen avulla.

Herbalife24 Rebuild Endurance – palautuu kestävyysharjoittelun jälkeen

PALAUDU KESTÄVYYSHARJOITTELUN JÄLKEEN

Tehokas palautumissuunnitelma sisältää tasapainoisesti nesteytystä, proteiineja ja hiilihydraatteja.** Olemme kehittäneet hiilihydraatti-proteiiniurheilujuoman, joka sisältää tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, tukemaan harjoituksen jälkeistä palautumista. Herbalife24® Rebuild Endurance sisältää ainutlaatuisen sekoituksen C-, E-, B1- ja B2-vitamiineja sekä rautaa, joten se on erinomainen palautumisjuoma kestävyysurheilun ja aerobisen harjoittelun jälkeen.

Herbalife24 Restore - ernæringsstøtte om natten

RAVITSEMUKSEN TUKEMISEEN

Kehosi lepää ja palautuu yöllä, joten laadukas uni on avainasemassa optimaalisen palautumisen kannalta. Herbalife24® Restore on ravintolisä, joka tukee ravitsemusta ja rentoutumista yöllä.*** Restore-kapselit sisältävät A-, E- ja C-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Herää valmiina seuraavaan treeniin.

Herbalife24 Achieve Bars - Erittäin mukava proteiinivälipala

HERKULLINEN URHEILUPROTEIINIPATUKKA

Proteiinipatukat ovat erittäin kätevä harjoituksen jälkeinen herkku, joka auttaa sinua lisäämään päivittäistä proteiinin saantia. Etsitpä sitten tasapainoista välipalaa tai nopeaa proteiinilisää, Herbalife24® Achieve -proteiinipatukoissa yhdistyy herkullinen maku ja laadukas heraproteiini. Yksi patukka sisältää 21 grammaa proteiinia ja vain vähän sokeria. Herbalife24® Achieve -proteiinipatukoita on saatavana kahdessa herkullisessa makuvaihtoehdossa - Dark Chocolate ja Chocolate Chip Cookie Dough.

Herbalife24 LiftOff Max - sokeriton urheiluenergiajuoma

Sokeriton urheiluenergiajuoma

Kaikki irti harjoittelusta LiftOff® Max -juoman avulla. Se on sokeriton urheiluenergiajuoma, joka sisältää 180 mg**** kofeiinia annosta kohti. Virkistävältä greipiltä maistuva LiftOff® Max ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita, ja se sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Treenaa kuin ammattiurheilija LiftOff® Maxin avulla.

Herbalife24 - urheiluravintosarja, joka on suunniteltu suorituskykyä varten

OTSIKKO: KEHITETTY SUORITUSKYKYÄ VARTEN. TIETEEN TUKEMA

Herbalife24®: Vie valmistautumisesi, suorituskykysi ja palautumisesi uudelle tasolle Herbalife24®:n avulla. Ympärivuorokautinen urheiluravitsemussarjamme on suunniteltu liikunnanharrastajille, huippu-urheilijalle ja niille, jotka pyrkivät saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskykynsä. Kaikki tuotteemme on kehitetty asiantuntemuksella ja ne perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Herbalife24®-tuotteet on valmistettu korkealaatuisista ainesosista ja ne ovat läpikäyneet tarkan testauksen, minkä tuloksena ne täyttävät ja ylittävät alan standardit.

Herbalife24 - Informed Sport -sertifioitu ravitsemussarja

KEHITETTY LABORATORIOSSA. TESTATTU KENTÄLLÄ

Kaikki Herbalife24®-tuotteet on testattu kiellettyjen aineiden varalta kolmannen osapuolen toimesta. Informed-Sportin laadunvarmistusohjelma vahvistaa, että tuote-erästä otettu näyte on testattu kiellettyjen aineiden varalta LGC:n huippuluokan anti-doping-laboratoriossa. Herbalife24®-valikoimamme muodostaa tehokkaan urheiluravitsemussuunnitelman, joka kattaa nesteytyksen, proteiinit, hiilihydraatit sekä tärkeimmät vitamiinit ja kivennäisaineet. Voit räätälöidä urheiluravintolinjamme vastaamaan omia harjoittelutarpeitasi. Treenaa kuin urheilija korkealaatuisen urheiluravitsemuksen tukemana.

Herbalife24 - sportsernæring for hverdagsidrettsutøveren

100 % VARMUUTTA KILPAILUUN

Herbalife24®-tuotteita testataan ja valvotaan säännöllisesti, jotta ne täyttävät lukuisat yksityiskohtaiset vaatimukset, joilla taataan tuotteen tasainen laatu ja se, että kaikki niiden sisältämät ainesosat vastaavat etiketin väittämiä. Lupauksemme on varmistaa, että urheilijat ja valmentajat voivat luottaa tuotteisiimme. Maksimoi suorituskykysi ja palautumisesi ravitsemuksen avulla, johon voit luottaa 100-prosenttisesti.

  

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kysymys 1: Miten luon tehokkaan urheiluravitsemussuunnitelman?

Kun mietit, mitä urheilutuotteita sinun kannattaa käyttää harjoituksen aikana, ajattele niitä kolmessa vaiheessa: ennen harjoitusta, harjoituksen aikana ja sen jälkeen.

  • Kehon valmisteleminen päivittäistä harjoittelua varten on yhtä tärkeää kuin harjoittelusta palautuminen. Ennen harjoittelua nautittavan ravinnon tulisi keskittyä nesteytykseen ja energian saantiin.**
  • Harjoitusten aikana haluat pitää energiatasosi koholla ja huolehtia nesteytyksestä ja enegiansaannista. ** Herbalife 24® Prolong -hiilihydraatti-proteiinijuomamme sisältää lisättyjä vitamiineja ja sopii erinomaisesti nautittavaksi pitkäkestoisen ja intensiivisen liikunnan aikana. CR7 Drive on Cristiano Ronaldon kanssa yhteistyössä kehitetty urheilujuoma, joka on suunniteltu ylläpitämään kestävyyssuorituskykyä*, antamaan polttoainetta vaativaan harjoitteluun* ja parantamaan nesteytystä.*
  • Sinun ja lihastesi on levättävä intensiivisen harjoittelun tai treenin jälkeen. Tehokas palautumissuunnitelma sisältää tasapainoisesti nesteytystä, proteiineja ja hiilihydraatteja. Tutustu Herbalife 24® Rebuild Endurance-tuotteeseen, Rebuild Strength -proteiinipirtelöihin, proteiinipatukoihin ja monivitamiinilisiin, jotka on suunniteltu auttamaan sinua palautumaan treenin jälkeen ja tarjoamaan ravitsemuksellista tukea. Proteiini edistää lihasten kasvua ja ylläpitoa.

 

Kysymys 2: Miten urheiluravitsemus eroaa tavallisesta ravitsemuksesta?

Monet luulevat, että urheiluravitsemus on tarkoitettu vain ammattiurheilijoille. Urheilijat harjoittelevat kovaa ja asettavat ravitsemukselleen suuret vaatimukset, mutta urheiluravitsemus perustuu vankkaan yleiseen ravitsemusperustaan, josta kaikki säännöllisesti liikkuvat ihmiset voivat hyötyä.

Elintärkeiden elintoimintojen ylläpitämiseksi tulee nauttia tietty määrä kaloreita ja välttämättömiä ravintoaineita, joka määräytyy henkilön yksilöllisten ravitsemus- ja liikuntatavoitteiden mukaan.

Samalla tavalla tasapainoinen urheiluravitsemussuunnitelma - joka sisältää ruoka-aineita, nesteitä ja lisäravinteita tarpeen mukaan - edistää terveyttä ja antaa samalla energiaa fyysisiin aktiviteetteihin, tukee palautumista sekä harjoittelun räätälöintiä ja suorituskykyä. *****

  • On tärkeää, että kalorit koostuvat oikeista määristä makroravintoaineita: proteiineja, hiilihydraatteja ja rasvoja.
  • Oikeanlainen nesteytys on elimistön asianmukaisen toiminnan kannalta ratkaisevan tärkeää. Käyttäessäsi energiajuomia sinun tulee ottaa huomioon päivittäin nauttimasi määrä kofeiinia.****

Kysymys 3: Mitä urheiluravitsemustuotteet ovat?

Ravitsemus ja hyvä liikuntasuunnitelma kulkevat käsi kädessä. Oletpa sitten vasta aloittamassa kuntoilua tai säännöllinen kuntosalilla kävijä tai aktiivinen atleetti, tarvitset urheiluravitsemusta, joka tukee suorituksiasi joka hetki. Herbalife 24® -urheilusarja sisältää tuotteita, jotka auttavat sinua valmistautumaan, harjoittelemaan ja palautumaan. Valikoima on räätälöitävissä oman harjoitusohjelmasi mukaan. Vie harjoittelu, suorituskykysi ja palautuminen uudelle tasolle 24 tunnin urheiluravitsemustuotteidemme avulla. Takaamme, että jokaisen tuote-erän jokainen tuote on tarkastettu kiellettyjen aineiden varalta kolmannen osapuolen toimesta. Turvallisuutesi takaamiseksi tuotteet voidaan jäljittää eränumeron avulla ja tarkistaa www.informed-sport.com -sivustolla.

 

Kysymys 4: Milloin minun pitäisi nauttia urheiluravintolisiä?

Tärkeää ei ole vain se, mitä urheiluravintovalmisteita käytät, vaan myös se, milloin käytät niitä. Riippuen omista ravitsemus- ja kuntotavoitteistasi, harjoitteluohjelmasi voi vaatia tietynlaisten urheiluravintolisien käyttöä ennen harjoittelua, harjoittelun aikana tai sen jälkeen. ** Herbalife24®-urheiluvalikoimamme tarjoaa ravitsemuksellista tukea 24-tunnin urheilijalle™. Jolloin sinä voit räätälöidä sen urheilulajisi, harjoittelusi, suorituskykysi ja palautumistarpeidesi mukaan.***

 

Q5: Mistä voin ostaa urheiluravitsemus tuotteita Suomessa?

Herbalife24®-tuotteita myydään yksinomaan itsenäisten jälleenmyyjien verkoston kautta. Voit ostaa Herbalife24®-urheiluravintovalmisteita ottamalla yhteyttä yhteen itsenäisistä jälleenmyyjistämme (löydä itsenäinen jälleenmyyjä lähellä sinua lomakkeemme avulla).

 

*Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos edistää suoritusta pitkäkestoisen kestävyysharjoittelun aikana. Hiilihydraatti-elektrolyyttiliuos parantaa veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana.

**Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2018;15(1):38. Kerksick et al. J Int Soc Sports Nutr. 2017;14:33.

***Kim et al., Eur J Clin Nutr. 2007; 61(4): 536-541; Messaoudi et al., Eur J Clin Nutr. 2005; 44(2): 128-132; Miclo et al., FASEB J, 2001; 15(10): 1780-1782

****Turvallisen kofeiinin saannin raja kaikista lähteistä on 400 mg (raskaana oleville ja imettäville 200 mg/päivä). EFSA NDA Panel, 2015. EFSA Journal 2015; 13( 5):4102, 120 pp.

*****Thomas et al. J Acad Nutr Diet. 2016;116(3):501-528.