Pinaatti-proteiinimunakas

Tekijä: Herbalife Nutrition
Terveellinen pinaatti-proteiinimunakkaan resepti

Nyt kun suurin osa meistä työskentelee kotoa käsin, kaikilla on enemmän aikaa! Enemmän aikaa istua aamulla aamiaisella kuin yleensä aamuruuhkassa kiirehtiessä. Tämän täydellisen kevyen aterian resepti on yksinkertainen ja maukas. Lisää kasviksia ja proteiinia valmistaaksesi suolaisen munakkaan, jota haluat syödä yhä uudelleen ja uudelleen!

Annoksia: 5
Valmistusaika: 30 Minuuttia
Ainesosat:
 • 20 g Herbalife Nutritionin yksilöllistä proteiinijauhetta
 • 125 g rasvatonta kreikkalaista jogurttia (älä käytä tavallista jogurttia)
 • 4 kanamunanvalkuaista
 • 2 rkl vettä
 • 30 g vehnäjauhoja
 • 55 g pakastepinaattia (silputtua)
 • 2 rkl valkoisia chia-siemeniä
 • 1 tl suolaa
Menetelmä:
 1. Lisää tehosekoittimeen jogurtti, kananmunanvalkuaiset ja vesi. Lisää jauhot, Herbalife Nutritionin Yksilöllinen proteiinijauhe, pinaatti, chia-siemenet ja suola. Sekoita hyvin, kunnes seoksen koostumus on pannukakkutaikinamainen.*
 2. Suihkuta tarttumattomalle pannulle paistamiseen käytettävää suihketta (tai pyyhkäise pannu pienellä öljymäärällä). Kuumenna pannua keskilämmöllä.
 3. Kun pannu on kuumentunut, kaada pannulle 3 rkl munakasseosta ja vedä seosta metallilusikan taustalla varoen pohjaa pitkin reunoilta keskustaan päin. Anna munakkaan paistua toiselta puolelta vaaleanruskeaksi. Käännä varovasti ja paista myös toiselta puolelta vaaleanruskeaksi.
 4. Kun molemmat puolet ovat paistuneet, siirrä munakas talouspapereiden tai jäähdytystelineen päälle jäähtymään. Toista tämä lopulle seokselle ja suihkuta pannulle lisää suihketta ennen uuden munakkaan paistamista estääksesi sen tarttumisen.
Ravintoaineet annosta kohti:
Energia (kcal) Rasva (g) Hiilihydraatit (g) Sokerit (g) Kuitu (g) Proteiini (g)
Annosta kohti 86 2 7,7 1 1,7 9,8

* Chia-siemenet turpoavat nesteessä, etenkin jos jätät seoksen paksuuntumaan. Munakasseos kannattaa valmistaa juuri ennen munakkaan paistamista. Jos seos paksuuntuu kypsennettäessä, lisää vähän vettä. Varmista pannukakkutaikinamainen koostumus lisäämällä nestettä yksi ruokalusikallinen kerrallaan, jotta et lisää vahingossa liikaa.

** Tuotteistamme voi saada tuoteselosteessa kuvatut ravitsemukselliset hyödyt vain silloin, kun tuote on valmistettu tuoteselosteessa neuvotulla tavalla. Muista, että kun Herbalife Nutritionin tuotteita lämmitetään, niiden vitamiinipitoisuus saattaa laskea tuote-etiketistä annetusta arvosta.