Ovatko Herbalife Nutritionin tuotteet turvallisia?

Herbalife Nutrition noudattaa kaikkein korkeimpia tuotantostandardeja kaikilla markkina-alueillaan

Kyllä, kaikki Herbalife Nutrition -tuotteet ovat turvallisia. Kaikki Herbalife Nutrition -tuotteet ovat turvallisia, kun niitä käytetään tuoteselosteessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Kuluttajien turvallisuuden varmistamiseksi suosittelemme, että kaikki, joilla on jokin sairaus tai ruokavaliorajoituksia, keskustelevat lääkärin kanssa ennen tuotteiden käyttöä.

Herbalife Nutrition -tuotteet ovat turvallisia terveydellesi. Maksatoksisuuden, maksasairauksien, munuaisvaurioiden tai terveysriskien ja Herbalife Nutrition -tuotteiden välillä ei ole todistettua syy-yhteyttä. Kaikki tuotteemme on valmistettu maailmanlaajuisen, EU:n ja kansallisen lainsäädännön mukaisesti, jolloin varmistetaan, että terveiden aikuisten on turvallista käyttää niitä.

Mistä tiedän, että Herbalife Nutrition -tuotteet ovat turvallisia minulle?

Lue, miten Herbalife Nutrition testaa tuotteiden turvallisuuden.

Herbalife Nutrition testaa kaikki tuotteet sekä sisäisesti että kolmannen osapuolen sertifiointiorganisaatioiden toimesta varmistaakseen, että ne ovat sääntelyviranomaisten ohjeiden mukaisia. Me testaamme, testaamme uudelleen ja sitten testaamme vielä kerran uudelleen. Herbalife Nutritionilla on käytössään vankka maailmanlaajuinen markkinoille tulon jälkeinen turvallisuusvalvontajärjestelmä. Sen nimeämät lääketurvatoiminnan vastuuhenkilöt keräävät kaikkiin tuotteisiimme väitetysti liittyvät haittavaikutukset kaikilla yli 90 markkina-alueella, joilla toimimme. 

Varmistaakseen, että kaikki kuluttajaturvallisuuden valvontakäytännöt ja -menettelyt ymmärretään ja että niitä noudatetaan maailmanlaajuisesti, maailmanlaajuinen kuluttajaturvallisuustiimi (GCS) tarjoaa myös säännöllistä koulutusta Herbalife Nutritionin jäsenpalveluiden henkilöstölle ja muille henkilöille, jotka saattavat vastaanottaa haittavaikutusilmoituksia. 

Lue lisää sitoutumisestamme laatuun.

Kuluttajaturvallisuustiimimme

Globaali kuluttajaturvallisuustiimi koostuu omistautuneista lääketieteen, terveydenhuollon ja kuluttajien edunvalvonnan ammattilaisista, ja heidän tehtävänään on varmistaa, että Herbalife Nutrition noudattaa korkeimpia turvallisuusstandardeja kuluttajiemme suojelemiseksi kaikilla maailman markkinoilla.

Turvallisuusohjelmassamme, joka on alan huippuluokkaa, käytetään kehittynyttä teknologiaa ja kattavia analyyttisiä seurantamenetelmiä, joiden avulla voimme muuttaa kuluttajien antaman palautteen tietämykseksi.

Tämän ansiosta kuluttajat voivat luottaa siihen, että keskitymme toiminnassamme tietoon perustuvien tuotteiden käyttökokemusten sekä ravitsemusturvallisuuteen liittyvien koulutustyökalujen ja -materiaalien luomiseen, vankkojen riskinhallintaprotokollien laatimiseen ja tietysti hyvän tuotehallinnan ylläpitämiseen noudattamalla kaikkia kuluttajaturvallisuussäännöksiä maailmanlaajuisesti.

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe/