Vinkkejä miesten terveeseen ihoon

Tekijä: Herbalife Nutrition
Mies ja pyyhe ihonhoitorutiininsa jälkeen

Puhdista

Jos sinulla ei ole aikaa hoitaa ihoasi muilla tavoin, satsaa ihon puhdistamiseen. Eikä miesten kannata nyt huolestua - kasvojen puhdistamisella tarkoitamme vain naaman pesua. Kasvot tulisi puhdistaa aina aamuisin ja iltaisin ennen nukkumaan menoa. Vaikka ihosi näyttäisi puhtaalta, se ei todennäköisesti ole sitä. Päivän mittaan se altistuu kaikenlaisille epäpuhtauksille, kuten ilmansaasteille, pakokaasuille, tupakan savulle ja jopa huonetuoksuille. Kaikki tällaiset pienet hiukkaset voiva tarttua ihollesi ja vahingoittaa sitä, joten ne tulee pestä pois.

Tämä ei kutenkaan tarkoita sitä, että voit tarttua vanhaan kunnon palasaippuaan. Tavalliset saippuat sisältävät yleensä paljon puhdistusaineita ja hajusteita, jotka voivat olla hyvin voimakkaita ja kuivattaa ihoa. Tarvitset siis hyvän kasvojenpuhdistusaineen. Miesten iho on yleensä hieman naisten ihoa rasvaisempi, joten sinun kannattaa valita tuote, joka on tarkoitettu normaalille tai rasvaiselle iholle. Muista, että jos et puhdista ihoasi päivittäin, ylimääräinen rasva voi tukkia ihohuokoset ja iholle saattaa muodostua finnejä.

 

Hemmottele

Ikääntymisen merkit ilmaantuvat useimmiten ensin silmiä ympäröivälle iholle. Ja tämä on valitettavasti juuri se alue, josta monet miehet eivät huolehdi. Silmiä ympäröivällä iholla ei ole hiki- tai talirauhasia, jolloin se kuivaa helposti ja sille voi kehittyä juonteita ja ryppyjä. Silmiä ympäröivä iho on todella ohutta ja pehmeää ja pienet ilmejuonteet muuttuvat helposti rypyiksi. Mitä voimme tehdä asialle? Ala käyttää kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Sinun tarvitsee vain levittää pieni määrä voidetta silmiä ympäröivälle iholle. Se kosteuttaa, silottaa ja suojaa ihoasi joka päivä. Levitä voidetta silmänympärysiholle joka aamu ja iltaisin ihonpuhdistuksen jälkeen, ennen nukkumaanmenoa.

 

Kosteuta

Kosteusvoiteilla voi olla valtava vaikutus miehen ihon ulkonäköön. Itse asiassa miehet tarvitsevat kosteusvoidetta jopa naisia enemmän. Tämä johtuu parranajon aiheuttamista vaikutuksista.

Partakoneen terä poistaa partakarvojen lisäksi myös ihon tarvitsemaa rasvaa. Mitä voit tehdä? Olet luultavasti tottunut käyttämään alkoholipitoista partavettä, joka polttelee ihollasi. Alkoholi kuivattaa ihoasi entisestään.

Mitä tarvitset tämän estämiseksi? Kosteusvoidetta. Valitse kosteusvoide, joka sisältää UV-suojan, joka suojaa ihosi auringon haitallisilta säteiltä. Ihon suojaamatta jättäminen voi johtaa sen ikääntymiseen, juonteiden ja ryppyjen syntymiseen ja mikä pahinta, iho syöpään.

 

Hyvät miehet, näin yksinkertaista se on. Jos suoritat päivittäin nämä kolme vaihetta, tulevat varmasti huomaamaan eron ulkonäössäsi. Se on helppo tie kohti komealta näyttävää ihoa.