Loman kuntoilurutiini

Tekijä: Herbalife Nutrition
Mies treenaa kesälomalla

Käsi ylös, jos olet joskus pakannut lomalle mukaan kuntoiluvaatteet, jotka ovat pysyneet matkalaukun pohjalla kotiin saapumiseen asti. Rehellisesti sanottuna kuntoiluohjelmamme jäävät joskus takaa-ajalle lomakohteeseen päästyämme parhaista pyrkimyksistämme huolimatta. 

Mutta loma on loistava mahdollisuus kokeilla jotain uutta kuntoilun saralla. Olemme keksineet ratkaisun suunnittelemastasi tauosta riippumatta: 

 

Lähde rannalle 

Vaihda viikoittainen pilates-tuntisi rantajoogaan, keskivartaloa rasittavaan melomiseen tai aamuiseen juoksulenkkiin hiekalla. Se rasittaa lihaksiasi uudella ja monipuolisemmalla tavalla ja voit ihailla treenn lomassa upeista näkymistä! 

 

Kuntoile vuorilla 

Jos lomakohteesi on karumpi, kokeile lomallasi vuoripyöräilyä, ratsastusta, sauvakävelyä tai patikointia. Useimmat vuorialueiden lomakohteet ovat varautuneet näihin innostaviin aktiviteetteihin ja voivat vuokrata niihin tarvittavia välineitä. 

 

Kaupunkilomailu 

Kaupunkilomat tarjoavat kaikenlaisia kuntoilumahdollisuuksia. Helpointa on asettaa itsellesi haastava päivittäinen askeltavoite ja lähteä tutkimaan kaupunkia jalkaisin. Mutta voit myös kokeilla paikallisia kuntosaleja ja ryhmäliikuntatunteja, vuokrata polkupyörän tai suunnitella uusia ja jännittävä juoksureittejä. 

 

Aika pakata kuntoilutarvikkeet ja lähteä lomalle!