4 vinkkiä miesten ihonhoitoon

Tekijä: Herbalife Nutrition
Mies pesee kasvonsa ihonhoitorutiinin aikana

Mitä miesten siispä täytyisi sisällyttää päivittäiseen ihonhoitorutiiniinsa?

 

Käytä kasvojenpuhdistusainetta

Olet ehkä tottunut käyttämään palasaippuaa, mutta se ei ole hyväksi ihollesi. Palasaippuat sisältävät voimakkaita puhdistusaineita, joita ei ole tarkoitettu kasvoille. Ne voivat myös vaikuttaa haitallisesti ihosi pH-tasapainoon ja ihosi voi menettää luonnollista rasvaansa. Valitse kasvojenpuhdistusaine, joka poistaa iholta ylimääräisen öljyn, epäpuhtaudet ja hoida ihoasi kosteuttavilla tuotteilla. Valitse tuotteita, jotka eivät sisällä sulfaatteja tai parabeeneja, mutta joissa on antioksidantteja, vitamiineja ja aloe veraa, joka kosteuttaa ihoa.

 

Kuori

Koska miehen iho on naisen ihoa paksumpi, miesten tarvitsee ja he voivat käyttää kuorinta naisia useammin. Jos poistat iholta kuolleet ihosolut säännöllisesti, ihohuokoset pysyvät puhtaina eikä finnejä pääse syntymään yhtä helposti.

 

Unohda aftershave

Useimmat aftershave-tuotteet sisältävät alkoholia, joka aiheuttaa iholla polttavan ja pistelevän tunteen. On siis aika luopua tuotteista, jotka eivät ole hyväksi ihollesi. Ne voivat aiheuttaa kuolleiden ihosolujen kertymisen iholle, minkä vuoksi partakarvat voivat jäädä ihon sisälle ja aiheuttaa ärsytystä. Valitse antioksidantteja sisältävä alkoholiton kasvovesi, joka rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen.

 

Käytä aurinkovoidetta

Aurinkovoiteen päivittäinen käyttö ennen ulosmenoa on miehille erityisen tärkeää. Miehet viettävät enemmän aikaa ulkona kuin naiset ja ovat näin ollen alttiimpia ympäristötekijöille. Altistut auringon säteille ulkoiluttaessasi koiraa, tehdessäsi puutarhatöitä tai vain ajaessasi autolla (lasi päästää auringon säteet lävitseen). Miesten tulisi siis aina käyttää kosteusvoidetta, jonka suojakerroin on 30, torjuakseen ikääntymisen merkkejä.

 

TIESITKÖ

Herbalife SKIN SPF 30 on suojaava kosteusvoide, joka jättää ihon sileäksi ja pehmeäksi, ja tarjoaa laajakirjoisen UVA/UVB-suojan!