Active Mind Complex 60 kapselia

AMC tuotekuva 1300px
SKU 243K
Hinta € 52

tuoteyhteenveto

 

Tue henkistä suorituskykyäsi* ja suoriudu päivittäisistä tehtävistäsi myös kaikkien kiireisimpinä päivinä. Active Mind Complex -tuotteen valmistuksessa on käytetty tieteellisesti tutkittua ja patentoitua vihermintusta saatua ainesosaa, joka tarjoaa monia etuja.

Active Mind Complex sisältää sekoituksen huolellisesti valikoituja vitamiineja, kuten foolihappoa, pantoteenihappoa sekä C-, B6- ja B12-vitamiinia, jotka auttavat tukemaan normaaleja psykologisia toimintoja, henkistä suorituskykyä sekä hermoston toimintaa.

Huolehdi kognitiivisesta terveydestäsi* joka päivä Active Mind Complex -valmisteen avulla - järkevää ravitsemusta aivojen hyvinvoinnin tueksi.

 

Keskeiset hyödyt ja ominaisuudet:

Sisältää patentoitua viherminttu-uutetta, joka on tieteellisesti tutkittu ainesosa, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän luonnosta peräisin olevia polyfenoleja, mukaan lukien rosmariinihappoa.

  • Sisältää foolihappoa sekä C-, B6- ja B12-vitamiinia, jotka tukevat normaaleja psykologisia toimintoja.
  • Sisältää pantoteenihappoa, joka edistää normaalia henkistä suorituskykyä
  • C-, B6- ja B12-vitamiini edistävät hermoston normaalia toimintaa
  • Sopii vegaaneille
  • Gluteeniton

 

Käyttöohjeet:

Ota 2 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Käytä tätä tuotetta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja osana terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja.

 

* Pantoteenihappo