Formula 1 Limited Edition Pineapple Coconut 550 g

Tuo auringonpaistetta aamupirtelösi tällä rajoitetun erän F1 Tuo auringonpaistetta aamupirtelösi tällä rajoitetun erän F1 ananaskookosmaulla. Se on terveellinen ateriankorvikepirtelö, jossa on runsaasti proteiinia ja tasapainossa vitamiineja ja kivennäisaineita sekä rasvoja.. Se on terveellinen ateriankorvikepirtelö, jossa on runsaasti proteiinia ja tasapainossa vitamiineja ja kivennäisaineita sekä rasvoja.
SKU 224K
Hinta € 55

tuoteyhteenveto

 

UUSI F1 Pineapple & Coconut on täynnä eksoottisia, kesäisiä makuja. Tämä rajoitetusti saatavilla oleva F1-pirtelö täyttää aamuisen pirtelösi auringonpaisteella.

F1 Pineapple Coconut Limited Edition on tasapainoinen ateriankorvikepirtelö, joka sisältää runsaasti proteiinia, joka tukee lihasmassan ylläpitoa ja kasvua. Se tarjoaa myös tasapainoisesti vitamiineja ja kivennäisaineita sekä rasvoja.

 

Ominaisuudet:

 • Proteiinipitoinen
 • Formula 1 sisältää korkealaatuista soijaproteiinia, kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Se tarjoaa hyvää ravitsemusta ja on kätevä valmistaa. 
 • F1 Limited Edition Pineapple Coconut sopii vegaaneille ja se on maidoton pirtelö, kun se valmistetaan täydennettyyn soijajuomaan tai sekoitetaan PDM Vegan -jauheeseen ja veteen. 
 • Annos F1 Limited Edition Pineapple Coconut -pirtelöä sisältää vähintään 30 % päivittäisestä saantisuosituksesta 26* vitamiinia ja kivennäisaineita. 
 • Anna kehollesi sen tarvitsemat ravintoaineet**, ilman että sinun tarvitsee luopua omista mieltymyksistäsi tai syödä jotakin sinulle sopimatonta.
 • Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita.

Ravitseva ja tasapainoinen ateria, joka sisältää kaikkea, mitä kehosi tarvitsee: proteiinia, hiilihydraatteja, vitamiineja ja kivennäisaineita sekä terveellisiä rasvoja. 

 

Saatavana myös muita makuvaihtoehtoja
Banana Cream, Cafe Latte, Spiced Apple, Mint & Chocolate, Summer Berries, Strawberry Delight, Cookie Crunch, Smooth Chocolate, Vanilla Cream

 

Valmistettuna 250 ml:aan kevytmaitoa yksi annos sisältää:

 • 216 kcal
 • 18 g proteiinia
 • 4 g kuitua

 

Sekoitettuna 2 annosmitalliseen PDM Vegan -jauhetta ja 300 ml:aan vettä yksi annos sisältää:

 • 201 kcal
 • 24 g proteiinia
 • 5 g kuitua

 

Käyttöohjeet:

Nauti Formula 1 -pirtelö joka päivä ravitsevana ateriana. Ravista purkkia kevyesti ennen käyttöä, sillä sen sisältö saattaa painua. Valmista herkullinen pirtelö sekoittamalla kaksi annosmitallista (26 g) pirtelöjauhetta 250 ml:aan kylmää kevytmaitoa (1,5 % rasvaa). Tai valmista vegaaniystävällinen ja luonnollisesti laktoositon pirtelö sekoittamalla kaksi annosmitallista Formula 1 -jauhetta (26 g) kahteen annosmitalliseen PDM Vegan -jauhetta (28 g) ja 300 ml:aan vettä.

Nauti tuote osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja.

 

Lähteet:

*F1 Limited Edition sisältää 26 vitamiinia ja kivennäisainetta, kun se sekoitetaan PDM Vegan-jauheeseen ja veteen tai kevytmaitoon.

**Kalorirajoitettua ruokavaliota noudattaville henkilöille.