Microbiotic Max Ravintolisä Vanilja flavor 20 pussia (20 x 2 gr)

Microbiotic Max tuotekuva
SKU 173K
Hinta € 61

tuoteyhteenveto

Ruoansulatuselimistösi toimii uskomattomalla tavalla. Se on koti triljoonille bakteereille, joista osa on hyviä ja osa huonoja, ja joista suurin osa elää suolistossasi1. Suolistossasi tapahtuu paljon aivan huomaamattasi: se pilkkoo ruokaa ravintoaineiksi, vapauttaa energiaa ja poistaa kuona-aineita kehostasi2.  

Siksi on tärkeää huolehtia suoliston terveydestä syömällä probiootteja ja prebiootteja sisältäviä ruoka-aineita. Probiootit, kuten Lactobacillus- ja  Bifidobacterium-kannat, voivat auttaa tasapainottamaan suoliston mikroflooran runsautta ja monimuotoisuutta3,4, kun taas prebiootit ruokkivat hyviä bakteereja3.   

 

Microbiotic Max on jauhemainen ravintolisä, joka sisältää yhdistelmän probiootteja ja prebioottista kuitua, jotka toimivat sopusoinnussa ravitsemustavoitteittesi tukemiseksi.

 

Tuote sisältää runsaasti kuitua ja yhdessä annoksessa on 2 miljardia elävää Bifidobacterium lactis- ja Lactobacillus helveticus - bakteerikannan bakteeria.

Nauti herkullista, miedosti vaniljalta maistuvaa tuotetta kerran päivässä sekoittamalla 1 annospussillinen jauhetta puoleen lasilliseen vettä tai lisäämällä jauhe suosikki Formula 1 -pirtelöösi pirtelön sekoittamisen jälkeen.  

 

Microbiotic Max on saatavana 20 annospussin pakkauksessa, mikä tekee ravitsemustavoitteidesi tukemisesta entistäkin helpompaa, missä ikinä oletkin. 

 

Ominaisuudet:

• Yksi annos sisältää 2 miljardia elävää Bifidobacterium lactis- ja Lactobacillus helveticus- bakteerikannan bakteeria

• Gluteeniton 

• Runsaskuituinen

• Ei sisällä makeutus-, väri- tai säilöntäaineita

• Ei tarvitse säilyttää jääkaapissa

• Mieto vaniljan maku

Käyttöohjeet: 

Lisää 1 annospussillinen jauhetta (2 g) puoleen lasilliseen vettä (noin 100 ml), sekoita kunnes jauhe on liuennut ja nauti. Juo sellaisenaan tai sekoita mieleiseesi Formula 1 -pirtelöön. Lisää sekoittamisen jälkeen ja käytä nesteitä, joiden lämpötila on alle 25 °C, jotta lämpötila ei vaikuttaisin tuotteen tehoon. Nauti Microbiotic Max kerran päivässä. 

 

Käytä tätä tuotetta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

 

Lähteet:

1. Sender R, Fuchs S, Milo R. Revised Estimates for the Number of Human and Bacteria Cells in the Body. PLoS Biol. 2016;14(8):e1002533.

2. Boland M. Human digestion--a processing perspective. J Sci Food Agric. 2016 May;96(7):2275-83. doi: 10.1002/jsfa.7601. Epub 2016 Feb 5. PMID: 26711173.

3. Markowiak P, Śliżewska K. Probioottien, prebioottien ja synbioottien vaikutukset ihmisen terveyteen. Nutrients. 2017;9(9).

4. Li C, Niu Z, Zou M, Liu S, Wang M, Gu X, Lu H, Tian H, Jha R. Probiotics, prebiotics, and synbiotics regulate the intestinal microbiota differentially and restore the relative abundance of specific gut microorganisms. J Dairy Sci. 2020 Jul;103(7):5816-5829.