Protein Drink Mix Vegan Vanilla 560g

Protein Drink Mix-Vegan är ett idealiskt sätt att öka ditt proteinintag hela dagen. Kombinera med din favorit Formula 1 -shake för en hälsosam måltid som innehåller mycket protein och låg sockerhalt.
SKU 172K
Hinta € 54

tuoteyhteenveto

 

Terveys- ja hyvinvointitavoitteiden saavuttaminen voi olla haasteellista. Riippumatta siitä, oletko vegaani vai kokeiletko enemmän kasviksia sisältäviä vaihtoehtoja, proteiinin saanti on tärkeää tasapainoisen ruokavalion kannalta. Kokeile Protein Drink Mix-Vegan -tuotetta ja lisää päivittäistä proteiinin, vitamiinien ja kivennäisaineiden saantiasi. 

Protein Drink Mix-Vegan on 100 % vegaaninen, proteiinipitoinen, gluteeniton, sokeriton, maidoton ja erittäin täyteläinen. 

Sekoita se suosikki Formula 1 -pirtelön joukkoon ja loihdi vegaaninen ateria, joka sisältää runsaasti proteiinia (24 g), kuitua (6 g) sekä 26:ta vitamiinia ja kivennäisainetta. Lisää vain kaksi mittalusikallista (28 g) Protein Drink Mix-Vegan -proteiinijuomaa ja kaksi mittalusikallista (28 g) mieleistäsi Formula 1 -pirtelöjauhetta 300 ml:aan vettä, sekoita ja nauti.

Voit nauttia Protein Drink Mix-Vegan -juomaa myös sellaisenaan ravitsevana pirtelönä. 2 mittalusikallista (28 g) sisältää 15 g proteiinia, 22:ta keskeistä vitamiinia ja kivennäisainetta sekä alle 1 g sokeria annosta kohti.

On  monia tapoja nauttia Protein Drink Mix-Vegan -juomasekoituksen herkullisesta mausta. Se on täydellinen pari Formula 1 -pirtelöillesi. Kevyen vaniljan maun ansiosta se sopii täydellisesti ainesosaksi leivonnaisiin ja ruokaohjeisiin.* 

Protein Drink Mix-Vegan on nyt osa Vegan Ideal breakfast  -aamiaissarjaamme.Kokeile muita vegaanivalikoimamme tuotteita ja aloita matkasi kohti hyvää ravitsemusta.

 

Keskeiset hyödyt ja ominaisuudet: 

  • 100 % vegaaninen 
  • Sisältää runsaasti proteiinia
  • Loputon määrä makuyhdistelmiä
  • Gluteeniton
  • Sokeriton
  • Maidoton
  • Sisältää 22:tä vitamiinia ja kivennäisainetta annosta kohti
  • Mieto vaniljan maku

 

Käyttöohjeet:

Luo täydellinen vegaaninen ateria, joka sisältää runsaasti proteiinia ja on ravitsemuksellisesti tasapainoinen. Lisää kaksi mittalusikallista (28 g) Protein Drink Mix-Vegan -proteiinijuomaa ja kaksi mittalusikallista (28 g) mieleistäsi Formula 1 -pirtelöjauhetta 300 ml:aan vettä, sekoita ja nauti.Nauttiaksesi Protein Drink Mix-Vegan -juoman sellaisenaan, sekoita kaksi annosmitallista (2 g) jauhetta 28 ml:aan kylmää vettä tai kolme annosmitalista (42 g) jauhetta 375 ml:aan kylmää vettä, proteiinintarpeestasi riippuen. Nauti tuote osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja. 

 

* Tuotteistamme voi saada tuoteselosteessa kuvatut ravitsemukselliset hyödyt vain silloin, kun tuote on valmistettu tuoteselosteessa neuvotulla tavalla.Muista, että kun Herbalife Nutritionin tuotteita lämmitetään, niiden vitamiinipitoisuus saattaa laskea tuote-etiketistä annetusta arvosta.