Collagen SKIN Booster ravintolisäjuoma Strawberry & Lemon 171 g

Collagen SKIN Booster ravintolisäjuoma Strawberry & Lemon tuotekuva
SKU 076K
Hinta € 84

tuoteyhteenveto

 

Juo riittävästi vettä. Noudata tasapainoista ruokavaliota. Kosteuta. Terveennäköisen ja kuultavan ihon saavuttaminen voi vaatia paljon työtä. 

Entäpä jos voisit saada terveennäköisen ihon sisältäpäin nauttimalla kauneusjuomaa?

Kokeile Collagen Skin Boosteria. Se on jauhemainen ravintolisä, jota voit käyttää nykyisen ihonhoitorutiinisi rinnalla. Collagen Skin Booster sisältää korkealaatuisia Verisol® P -kollageenipeptidejä, jotka todistetusti auttavat parantamaan ihon kimmoisuutta ja vähentämään silmäryppyjä neljän viikon käytön jälkeen.

Se sisältää runsaasti tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten biotiinia, jodia, A-vitamiinia, niasiinia ja sinkkiä, jotka edistävät ihon pysymistä normaalina. Collagen Skin Booster sisältää myös seleeniä ja sinkkiä, jotka edistävät hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. 

 

Ominaisuudet:

  • Herkullinen mansikan ja sitruunan maku, raikas tuoksu
  • Sisältää Verisol® P -kollageenipeptidejä, joiden on tieteellisesti todistettu vähentävän silmäryppyjä ja parantavan ihon kimmoisuutta neljän viikon käytön jälkeen.
  • Gluteeniton
  • Sisältää runsaasti C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten
  • Sisältää runsaasti E-vitamiinia, joka edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

 

Käyttöohjeet:

Nauti Collagen Skin Booster -tuotetta joka päivä. Lisää 1 annosmitallinen (5,7 g) jauhetta 250 ml:aan vettä ja sekoita, kunnes jauhe on liuennut. Nauti yksi lasillinen päivässä aterioiden yhteydessä. Käytä tätä tuotetta osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.