Herbalife SKIN -sarja - kasvitieteelliset ihonhoitotuotteet päivittäiseen käyttöön

KASVIPERÄINEN IHONHOITOSARJA, JOLLA TARJOAA TODISTETTUJA TULOKSIA

Herbalife SKIN on kokonaisvaltainen ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät koostumus, laatu ja todistetut tulokset. Asiantuntevasti kehitettyjen tuotteiden ihoa ulkoisesti ravitsevat ainesosat pitävät ihosi virkistyneen ja nuorekkaan näköisenä. Tuotteisiimme ei ole lisätty parabeeneja tai sulfaatteja, ja niiden koostumus sisältää kasviperäisiä ainesosia ja vitamiineja, jotka parantavat ihon ulkonäköä. Herbalife SKIN -sarja on kliinisesti testattu. Se sisältää ainesosia, kuten aloe veraa sekä C-, E- ja B3-vitamiineja, joiden ansiosta ihosta tulee pehmeämpi, sileämpi ja säteilevämpi.*

Herbalife SKIN Collagen Skin Booster - kauneusjuoma todistetuilla tuloksilla

TERVEEN NÄKÖISEN IHON HOITO ALKAA SISÄLTÄPÄIN

Tieteen ja maun sekoitus. Asiantuntijamme ovat kehittäneet Collagen Skin Booster -kauneusjuoman, jolla on saavutettu todistetusti tuloksia. Collagen Skin Boosterin sisältämän Verisol® P - ainesosan on tieteellisesti todistettu vähentävän silmänympärysryppyjä ja parantavan ihon kimmoisuutta vain neljässä viikossa. Runsaasti tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja sisältävä Collagen Skin Booster on suunniteltu täydentämään ihonhoitorutiinejasi. Kehittäessämme tätä kollageenijauhetta emme ole myöskään unohtaneet sen miellyttävää makua. Nauti Collagen Skin Boosteria virkistävän mansikan- ja sitruunanmakuisena.

KOKONAISVALTAINEN VIISIVAIHEINEN IHONHOITORUTIINI

 1. PUHDISTUS
  Ihonhoitorutiinisi ensimmäinen vaihe on puhdistus. Kasvojen puhdistusaineita käytetään poistamaan ylimääräinen rasva, lika ja meikki ennen kasvovettä ja ihon kosteutusta. Herbalife SKIN -sarja sisältää monipuolisen valikoiman puhdistustuotteita, jotka sisältävät kasviperäisiä ja syväpuhdistavia ainesosia ja sopivat kaikille ihotyypeille. Valitse omasi seuraavista tuotteista: Rauhoittava aaloepuhdistusgeeli, Kirkastava sitruspuhdistusgeeli, Siloittava marjakuorintavoide ja Puhdistava minttusavinaamio.

 2. KASVOVESI
  Yksi ihonhoidon ehdottomista kulmakivistä on kasvoveden käyttö puhdistuksen jälkeen. Kasvovesi auttaa kosteuttamaan ja virkistämään elottoman näköistä ihoa ja valmistelee sitä samalla seerumeja varten. Hellävarainen ja piristävä Virkistävä yrttikasvovesi on täysin alkoholiton ja sisältää aloe veraa sekä B3-, C- ja E-vitamiineja.

 3. RAVINTEET
  Seuraava vaihe ihonhoitorutiinissasi on hienojen juonteiden häivyttäminen** ja ihon pehmentäminen.*** Tähän tarkoitukseen voit käyttää seerumia, joka sisältää runsaasti aktiivisia ainesosia. Olemme kehittäneet Juonteita häivyttävän seerumin, jossa on B3-vitamiinia, antioksidanttisia C- ja E-vitamiineja, aloe veraa ja kastanjansiemenuutetta. Kevyt seerumi imeytyy nopeasti, kirkastaa ihoa ja saa sen hehkumaan.***

 4. KOHDENNETTU HOITO
  Silmien ympärillä oleva iho on erityisen herkkä, ja se voi olla altis kuivumiselle. Tässä vaiheessa huolehdit erityisesti siitä, että silmien alapuolella oleva iho saa riittävästi ravinteita: tässä sinua auttavat silmänympärysvoiteet ja -geelit. Herbalife SKIN -sarjan silmänympärysiholle kehitetyt hoitotuotteet, Kiinteyttävä silmänympärysgeeli ja Kosteuttava silmänympärysvoide sisältävät aloe veraa, kurkku-uutetta ja vitamiineja, jotka auttavat parantamaan silmänympärysihon yleisilmettä.*

 5. KOSTEUTA
  Käyttämällä Heleyttävääkosteusvoidetta pidät ihosi raikkaana ja kosteutettuna koko päivän ajan, sillä se auttaa ihoasi näyttämään hehkuvammalta ja tuntumaan pehmeämmältä ja sileämmältä.*** Iltaisin ihonhoitorutiinissa on tärkeää käyttää Uudistavaa yövoidetta, joka antaa iholle kaivattua kosteutta yöllä. Jos haluat suojata ihoasi laajakirjoiselta UVA/UVB-säteilyltä, lisää päivittäiseen rutiiniin SPF30-suojakosteusvoide

Herbalife SKIN -sarja - ihonhoitotuotteet, joissa on mukana tärkeitä vitamiineja

MEIDÄN IHONHOITOFILOSOFIAMME

Anna ihollesi sen tarvitsemia ravinteita. Kaikissa Herbalife SKIN -tuotteissa on käytetty kasviperäisiä ainesosia, tehokkaita antioksidantteja sekä tärkeimpiä vitamiineja ja mineraaleja. Kaikki Herbalife SKIN -sarjan ulkoisesti käytettävät ravinnetuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia. Asiantunteva ja korkealaatuinen ravitsemus on kaiken toimintamme ytimessä.

Herbalife SKIN -sarja – yksinkertaista ihonhoitoa

KASVIPERÄISTEN IHONHOITOTUOTTEIDEMME SALAISUUS

Helppoa ihonhoitoa Olemme luoneet Herbalife SKIN -sarjan käyttämällä ainutlaatuista sekoitusta, joka sisältää kosteuttavia kasviperäisiä aineita, antioksidanttisia vitamiineja ja tärkeitä kivennäisaineita. Kaikki kasvovoiteemme, seerumimme, geelimme ja kosteusvoiteemme ovat kliinisesti testattuja ja auttavat sinua saavuttamaan optimaalisia tuloksia, kuten pehmeämmän, sileämmän ja säteilevämmän ihon.***

Herbalife SKIN 7 Days Results Pack

TULOKSIIN PERUSTUVA, TUTKITTU KOOSTUMUS

Herbalife SKIN -tuotesarjamme on suunniteltu ja muotoiltu tuottamaan nopeita, näkyviä tuloksia vain 7 päivässä.* Testaamme, testaamme uudelleen ja sitten testaamme vielä kerran varmistaaksemme, että tuotteemme on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan huomattavia tuloksia ihon pehmeydessä, sileydessä, hehkussa ja kirkkaudessa vain 7 päivässä.***

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Kysymys 1: Mistä tiedän, onko ihoni normaali vai kuiva?

Normaalilla tai kuivalla iholla on alueita, joissa ihosolut hilseilevät, pinta näyttää samealta ja juonteet näkyvät paremmin, erityisesti silmien ympärillä ja huulten yläpuolella. Kova puhdistus, kylmä sää, sisäilman kuumuus ja kuivuus saavat ihon tuntumaan kireältä ja herkältä. Onneksi normaalin tai kuivan ihon omaavien ihmisten ihossa ei tavallisesti ole epäpuhtauksia. Lisää Herbalife SKIN Rauhoittava aaloepuhdistusgeeli päivittäisiin ihonhoitorutiineihisi.

Kysymys 2: Mistä tiedän, onko ihoni normaali tai rasvainen?

 Normaali tai rasvainen iho näyttää kiiltävältä erityisesti T-alueella (nenä, leuka, otsa ja posket). Näillä alueilla on enemmän talirauhasia kuin muissa kasvojen osissa, joten ne ovat hieman rasvaisempia ja niillä esiintyy useammin epäpuhtauksia. Huokoset saattavat näkyä paremmin, virheet korostua ja kasvot saattavat olla herkempiä voimakkaille puhdistusaineille ja kuivattaville alkoholipitoisille tuotteille. Käytä Herbalife SKIN Kirkastava sitruspuhdistusgeeli-puhdistusainetta normaalille tai rasvaiselle iholle.

Kysymys 3: Tarvitseeko minun käyttää kosteusvoidetta, jos minulla on rasvainen iho?

 Sanalla sanoen, kyllä! Jotta ihosi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla, sen on saatava riittävästi kosteutta. Jopa rasvaisin iho voi kärsiä kosteuden puutteesta. Ihotyypistä riippumatta kosteutus on hyvin tärkeä osa ihonhoitoa ja kosteusvoidetta tulisi käyttää joka aamu ja iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Herbalife SKIN -sarjaan kuuluu normaalille ja rasvoittuvalle iholle kehitetty Kirkastava sitruspuhdistusgeeli

Kysymys 4: Missä vaiheessa käytän seerumia? Onko se parempi levittää ennen yövoidetta tai päivävoidetta vai sen jälkeen?

 Seerumi levitetään iholle aina ENNEN kosteusvoidetta. Seerumit ovat yleensä koostumukseltaan hieman kosteusvoiteita kevyempiä. Ne on suunniteltu kosteuttamaan ihoa syvemmältä kuin kosteusvoiteet. Siksi on niin tärkeää käyttää ensin seerumia ja sitten vasta yö- tai päivävoidetta. Muista aina puhdistaa ihosi ja käyttää kasvovettä ennen seerumin levittämistä, jotta saisit parhaan mahdollisen tuloksen.

Kysymys 5: Miksi yövoiteen käyttö on tärkeää?

 Ihosolut korvautuvat nopeammin kuin muut kehon solut. Solujen uusiutuminen on vilkkaimmillaan unen aikana. Tänä aikana elimistösi korjaa päivän aikana aiheutuneita vaurioita. Koska yön aikana syntyy uusia soluja, on välttämätöntä käyttää yövoidetta, joka sisältää vitamiineilla ja ravintoaineita, jotka edistävät solujen uusiutumista. Herbalife SKIN -sarjamme sisältää kaikille ihotyypeille sopivan, runsaasti antioksidantteja sisältävän yövoiteen, joka auttaa torjumaan ikääntymisen merkkejä.

Kysymys 6: Voinko käyttää silmägeeliä ja silmänympärysvoidetta samanaikaisesti?

 Jokainen tuote on kehitetty tiettyä ihonhoitotehtävää varten. Silmägeeli auttaa kiinteyttämään silmänympärysihoa, kun taas silmänympärysvoide kosteuttaa ja auttaa vähentämään juonteita ja ryppyjä. Maksimaalisen hyödyn saamiseksi on parasta noudattaa päivä- ja iltarutiinia, johon kuuluu silmägeelin käyttö aamuisin ja silmänympärysvoiteen käyttö iltaisin. Jos kuitenkin päätät käyttää molempia, levitä ensin silmänympärysgeeliä, odota noin minuutti, kunnes se on kuivunut, ja levitä sitten silmänympärysvoidetta sen päälle.

Kysymys 7: Mitä eroa on silmänympärysgeelillä ja silmänympärysvoiteella?

 Silmänympärysgeeliä käytetään yleensä päivällä elvyttämään silmänympärysihoa, sillä on ihana viilentävä vaikutus, joka virkistää ja elävöittää herkkää ihoa. Herbalife SKIN Kiinteyttävä silmänympärysgeeli auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta. Silmänympärysvoidetta voi käyttää päivällä tai yöllä, mutta yleensä sitä käytetään nukkumaan mennessä. Silmänympärysvoiteet ovat koostumukseltaan täyteläisempiä kuin silmägeeli, ja ne tarjoavat enemmän kosteutta ja vitamiineja. Kokeile Herbalife SKIN Kiinteyttävä silmänympärysgeeli- ja Kosteuttava silmänympärysvoide -tuotteitamme. spendende Augencreme von Herbalife SKIN nutzen.

Kysymys 8: Miksi ihon kuorinta on tärkeää?

Jokaisen iho kuoriutuu luonnollisesti. Itse asiassa menetämme noin miljoona ihosoluhiukkasta joka minuutti. Kuorintatuotteiden käyttö tukee tätä prosessia. Teini-ikäisten iho uusiutuu täysin noin 14 päivän välein. Kun saavutamme 40 vuoden iän, tämä aika voi pidentyä 30–40 päivään, jolloin iho voi näyttää kuivalta, elottomalta ja kirjavalta. Kunnollinen kuorinta lyhentää aikaa, jonka solut ovat ihon pinnalla. Kuivat, kuolleet ihosolut irtoavat kuorivien hiukkasten vaikutuksesta ja uudemmat solut pääsevät esiin, jolloin ihomme näyttää terveemmältä ja elinvoimaisemmalla. Herbalife SKIN Silottava marjakuorintavoide sisältää mustikan siemeniä, jotka kuorivat ihoa tasoittaen ja kiillottaen sitä.

Kysymys 9: Miksi minun pitäisi käyttää kasvonaamiota?

Kasvonaamiot nopeuttavat ihon puhdistusta samalla kiinteyttäen ja kosteuttaen sitä. Ne lisäävät kosteutta tai imevät ihosta öljyä, auttavat puhdistamaan ihohuokosia, poistavat epäpuhtauksia ja kiinteyttävät ihoa. Tuloksena on pehmeä, sileä iho, jonka rakenne ja sävy ovat parantuneet. Naamion jälkeen kannattaa aina käyttää kosteusvoidetta tai yövoidetta, jotta ihon säilyttäisi kosteutensa.

Kysymys 10: Jos päätän käyttää kasvonaamiota ja kuorintaa samana päivänä, kumpaa minun tulisi käyttää ensin.

 Neuvoisin kuorimaan ihon ensin. Hyvää naamiota ei kannata tuhlata kuolleisiin ihosoluihin. Jos aloitat kuorimalla ihon, voit levittä naamion raikkaille kasvoille. Näin naamio pääsee todella vaikuttamaan ihoosi ilman kuolevia tai kuolleita ihosoluja.

Kysymys 11: Miten voin ostaa Herbalife SKIN -ihonhoitotuotteita Suomessa?

 Herbalife SKIN -tuotteita myydään yksinomaan itsenäisten jälleenmyyjien verkoston kautta. Voit ostaa Herbalife SKIN -tuotteita ottamalla yhteyttä yhteen itsenäisistä jälleenmyyjistämme (löydä itsenäinen jälleenmyyjä lähellä sinua lomakkeemme avulla).

Kysymys 12: Kuinka pian näen tulokset?

 Herbalife SKIN -tuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ja niiden on kliinisissä tutkimuksissa todettu tuottavan nopeita, näkyviä tuloksia vain 7 päivässä*, vähentäen juonteita ja ryppyjä 7 päivässä** ja parantavan ihon pehmeyttä, sileyttä, elinvoimaisuutta, hehkua ja kirkkautta merkittävästi vain 7 päivässä.***

Kysymys 13: Ovatko Herbalife SKIN -tuotteet vegaanisia eikä niiden kehittämisen yhteydessä ole käytetty eläinkokeita?

 Herbalife SKIN -tuotteita ei testata eläimillä. Kaikki Herbalife SKIN -tuotteet on kehitetty EU:n säädösten mukaisesti, jotka kieltävät kosmetiikan testaamisen eläimillä. Lisäksi yhdessäkään Herbalife SKIN ulkoiseen ravitsemukseen tarkoitetussa tuotteessa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

 

* Tulokset koskevat seuraavia tuotteita: Juonteita häivyttävä seerumi, Uudistava yövoide, Heleyttävä kosteusvoide, Suojaava kosteusvoide SPF 30, Kosteuttava silmänympärysvoide ja Kiinteyttävä silmänympärysgeeli.

** Tutkimuksessa asiantuntija mittasi 30 koehenkilön ihon epätasaisuuksia Visioscanin perusteella nollan, seitsemän ja neljänkymmenenkahden päivän käytön välein.

*** 30 koehenkilöä käsittänyt testi: asiantuntijat arvioivat ihon sileyttä, pehmeyttä, kirkkautta, heleyttä ja kuulautta silmämääräisesti 2, 4 ja 7 päivän jälkeen.Intervallen von 0, 7 und 42 Tagen gemessen.6(3):501-528.