Voivatko Herbalife -tuotteet aiheuttaa munuaisten vajaatoimintaa?

Herbalife Nutrition Formula 1 ateriankorvikeproteiini, kalium ja fosfori määrät

Ei, Herbalife -tuotteet eivät aiheuta munuaisten vajaatoimintaa. Kaikkien Herbalife -tuotteiden käyttö on täysin turvallista, mutta jos et ole varma omista erityisistä ravitsemustarpeistasi, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, joka antaa sinulle lisätietoja. Kuten useimmat ravitsemusalan yritykset, käytämme ainesosia, kuten proteiinia, kofeiinia, kaliumia, fosforia ja muita ainesosia, päivittäisiin saantisuosituksiin perustuvina määrinä. Herbalife -tuotteet sisältävät luonnollisista lähteistä peräisin olevia ainesosia, ja käyttämämme ravintoaineet ovat elintärkeitä tasapainoisen ravitsemuksen ylläpitämiseksi.

Suosittelemme kuitenkin, että henkilöt, joiden munuaisten toiminta on heikentynyt tai joilla on krooninen munuaissairaus, neuvottelevat aina munuaisruokavalioasiantuntijan tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa, ennen kuin he tekevät muutoksia ruokavalioonsa. Munuaisten vajaatoiminta voi johtua liiallisesta proteiinin saannista, suurista kofeiiniannoksista ja yliherkkyydestä tietyille elintarvikkeille.

Voinko käyttää Herbalife -tuotteita, jos minulla on krooninen munuaissairaus?

Jos olet epävarma omista erityisistä ravitsemustarpeistasi, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen, joka antaa sinulle lisätietoja.

Proteiini

Kroonista munuaissairautta sairastavien henkilöiden, jotka haluavat korvata aterian tai välipalan proteiinipitoisella pirtelöllä, on tiedettävä, mitä ravintoaineita heidän elimistönsä tarvitsee, jota he välttäisivät mahdolliset vaikutukset munuaisiin.

Kaikki proteiinipitoiset tuotteemme on suunniteltu edistämään lihasmassan säilymistä ja kasvua sekä luiden pysymistä normaaleina. Formula 1 -ateriankorvikkeemme, Nutritional shake mix -pirtelö sisältää 18 grammaa proteiinia ja 25 eri vitamiinia ja kivennäisainetta (määrä perustuu terveen ihmisen päivittäiseen saantisuositukseen), mukaan lukien D-vitamiinia, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. 

Kalium ja fosfori

Formula 1 Vanilla Cream -pirtelömme sisältää 342 mg fosforia ja 682 mg kaliumia 250 ml valmistettua tuotetta kohti (kun pirtelö on valmistettu soijajuomaan tuoteselosteen ohjeiden mukaisesti).

Formula 1 Strawberry Delight -pirtelömme sisältää 466 mg fosforia ja 768 mg kaliumia 250 ml valmistettua tuotetta kohti (kun pirtelö on valmistettu soijajuomaan tuoteselosteen ohjeiden mukaisesti).

Munuaissairautta sairastavien henkilöiden, joiden tulee rajoittaa kaliuminsaantiansa, on yleensä pidettävä kaliumin päivittäinen saanti alle 2 000 mg:ssa, kuten Yhdysvaltain kansallinen munuaissäätiö, the National Kidney Foundation suosittelee. Munuaissairautta sairastaville (jotka eivät saa dialyysihoitoa) suositellaan 800–1000 mg fosforia vuorokaudessa.

Kuten edellä on esitetty, Formula 1 -pirtelöiden valmistusaineiden määrät vaihtelevat makuvaihtoehdon mukaan. On tärkeää, että tarkistat tuoteselosteen ennen tuotteen nauttimista, jotta saat oikean määrän tuotteiden sisältämiä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Kofeiini

Yksittäinen annos joitakin Herbalife -tuotteita sisältää hieman vähemmän kofeiinia kuin kupillinen kahvia keskimäärin. Yksi kupillinen kahvia sisältä noin 85–100 mg kofeiinia. Kofeiinia sisältäviä Herbalife-tuotteita ovat: N-R-G-tabletit, jotka sisältävät noin 32 mg kofeiinia tablettia kohti (suositeltu annos on neljä tablettia, mikä vastaa 128 mg kofeiinia annosta kohti), ja Liftoff®-tabletit, jotka sisältävät 75 mg kofeiinia annosta kohti.

1. KOMISSION ASETUS (EU) N:o 432/2012, annettu 16 päivänä toukokuuta 2012, vahvistettu luettelo elintarvikkeita koskevista sallituista terveysväitteistä, lukuun ottamatta sairauden riskin vähentämiseen sekä lasten kehitykseen ja terveyteen viittaavia väitteitä

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/can-herbalife-products-cause-kidney-failure/