Toimivatko Herbalife Nutrition -tuotteet?

Herbalife Nutrtion on maailman johtava ateriankorvikkeiden valmistaja

Kyllä, Herbalife Nutrition -tuotteet toimivat. Itsenäiset jälleenmyyjämme ovat auttaneet miljoonia kuluttajia ympäri maailmaa saavuttamaan ravitsemukselliset tavoitteensa. 

Toimivatko Herbalife Nutrition -tuotteet?

Kyllä, Herbalife Nutrition -tuotteet toimivat. Jokainen tuotteemme on tutkittu, kehitetty ja toimitettu asiakkaalle samaa päämäärää silmällä pitäen – parantaaksemme ihmisten ravitsemustottumuksia kaikkialla maailmassa hyvänmakuisten ja tieteellisesti perusteltujen ravitsemustuotteiden avulla. Tätä tukee itsenäisten jälleenmyyjiemme jokaiselle asiakkaalleen tarjoama tuki, kannustus ja yhteisöllisyys. Herbalife Nutritionin tuotteet toimivat parhaiten osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Siksi itsenäiset jälleenmyyjämme eri puolilla maailmaa tukevat asiakkaitaan yksilöllisten ruokavaliosuunnitelmien ja tuotesuositusten avulla.

Yksinkertaisesti sanottuna autamme ihmisiä ympäri maailmaa saamaan tasapainoista ravintoa. 

Vuonna 2020 maailmassa myytiin 1,9 miljardia annosta Herbalife Nutrition -proteiinipirtelöitä. Rakentamamme pitkäaikaiset suhteet perustuvat luottamukseen. Olemme sitoutuneet ylläpitämään tätä luottamusta investoimalla tuotteidemme laatuun miljoonien kuluttajien hyväksi ympäri maailmaa.  

Toimivatko Formula 1 -ateriankorvikkeet?

Kyllä, Formula 1 Nutritional shake mix toimii. Maukkaat ateriankorvikkeemme auttavat sinua pitämään kiinni ruokavaliotavoitteistasi, kun käytät niitä osana ravitsevaa ja tasapainoista ruokavaliota. Kaikki Herbalife Nutrition Formula 1 -ateriankorviketuotteet on kehitetty maailmanlaajuisten ja paikallisten säännösten mukaisesti. Euroopassa tuotteemme valmistetaan komission asetuksen (EU) 2016/1413 mukaisesti. Siinä on määritelty yksityiskohtaisesti koostumusvaatimukset, jotka tuotteen on täytettävä, jotta se voidaan luokitella painonhallintaan tarkoitetuksi ateriankorvikkeeksi.

Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on suorittanut riippumattoman arvioinnin energiarajoitetuista ruokavalioista annetun EU:n direktiivin 96/8/EY mukaisista ateriankorvikkeista ja antanut myönteisen lausunnon(https://www.efsa.europa.eu/it/efsajournal/pub/1466).

Tämän jälkeen Euroopan komissio hyväksyi painonhallintaan ja painon ylläpitämiseen tarkoitettuja tuotteita koskevat kaksi terveysväittämää.

  • “Yhden päivittäisen pääaterian korvaaminen ateriankorvikkeella vähäenergiaisessa ruokavaliossa edistää painon ylläpitämistä painonpudotuksen jälkeen.”
  • “Kahden päivittäisen pääaterian korvaaminen ateriankorvikkeella vähäenergiaisessa ruokavaliossa edistää
    painonpudotusta.”

Miksi Herbalife Nutrition toimii

Herbalife Nutrition on auttanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa saavuttamaan terveys- ja ravitsemustavoitteensa. Halusitpa sitten inspiroida muita tai tarvitset auttavaa kättä. Herbalife Nutrition antaa sinulle mahdollisuuden tulla osaksi voimaannuttavaa yhteisöä ja hyötyä ravitsemustuotteista, joiden teho on todistettu kliinisissä tutkimuksissa.

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/does-herbalife-work/