Ovatko Herbalife Nutritionin tuotteet turvallisia diabeetikoille?

Herbalife Nutrition Formula 1 Meal Replacement sisältää 21 g hiilihydraatteja ja Herbalife Nutrition Tri-blend Select Protein Shake sisältää 9 g hiilihydraatteja (250 ml:a kohti)

Ravitsemusasiantuntijamme suosittelevat, että diabetesta sairastavat neuvottelevat lääkärin kanssa ennen ruokavaliomuutosten tekemistä, sillä jokaisella meistä on omat ravitsemukselliset tarpeensa. Kaikki tuotteemme on valmistettu EU:n ja kansallisen lainsäädännön mukaisesti, jolloin varmistetaan, että terveiden aikuisten on turvallista käyttää niitä.

Voivatko diabeetikot käyttää Herbalife Nutrition -tuotteita?

Diabetesta sairastavat ihmiset voivat sisällyttää useita Herbalife Nutrition -tuotteita päivittäiseen ruokavalioonsa. Tuotteidemme ravintoarvot vaihtelevat kuitenkin makuvaihtoehdon, annoskoon ja tuotteen käyttötarkoituksen mukaan.   

Esimerkiksi Herbalife Nutrition Formula 1 Ateriankorvikepirtelö Vanilla Cream sisältää 21 grammaa hiilihydraatteja 250 ml kohti, kun taas Formula 1 Ateriankorvikepirtelö Banana Cream sisältää 20 grammaa hiilihydraatteja 250 ml kohti (kun se on valmistettu tuoteselosteessa annettujen ohjeiden mukaisesti).

Se sopiiko jokin tuote diabeetikolle, riippuu useista tekijöistä. Näihin kuuluvat terveydentila, diabetestyyppi, terveydenhuollon ammattilaisen suosittelema hiilihydraattien määrä ja lääkkeiden käyttö.

On myös tärkeää muistaa, että ruokavaliomuutokset voivat vaikuttaa sekä verensokerin hallintaan että lääkitykseen sen lisäksi, että joillakin diabeetikoilla voi olla tiettyjä ruokavaliorajoituksia.

Tyypin 1 diabetesta sairastavalla voi olla erilaiset ravitsemustarpeet kuin tyypin 2 diabetesta sairastavalla. Terveydenhuollon ammattilaiset voivat ottaa yhteyttä suoraan Herbalife Nutritioniin, jos heillä on tuotevalikoimaamme koskevia kysymyksiä - gcs@herbalife.com

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-safe-for-diabetics/