Ovatko Herbalife Nutrition -tuotteet haitaksi minulle?

Herbalife Nutritionilla on 40 vuoden kokemus ravitsemuksesta ja sillä on yli 3000 ravitsemustutkijaa ja se tutkii tuotteensa yli 150 testimenetelmän avulla.

Ei, Herbalife Nutritionin tuotteet eivät ole sinulle haitallisia. Itse asiassa miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät Herbalife Nutritionin tuotteita. Vuonna 2020 maailmassa nautittiin päivittäin 5,3 miljoonaa Herbalife Nutrition Formula 1 Nutritional shake mix -pirtelöä. Tuotteissamme on käytetty luonnollisista lähteistä peräisin olevia ainesosia, kuten soijaa, herneitä, pellavansiemeniä, kauraa ja Aloe veraa. Ne sisältävät myös runsaasti erilaisia mikroravintoaineita, kuten magnesiumia, D-vitamiinia, C-vitamiinia ja E-vitamiinia.

Kehitämme tuotteemme, kuten Formula 1 Nutritional shake mix -pirtelöt siten, että kehosi saa tasapainoisesti välttämättömiä ravintoaineita. Tuotteemme toimivat parhaiten osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja. Käyttämämme ainesosat ovat peräisin luonnollisista lähteistä ja valmistamme tuotteemme yhdistämällä ainesosat ravitsemusfilosofiamme mukaisesti. Jos et tiedä, mistä aloittaa, itsenäiset jälleenmyyjämme auttavat sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat tuotteet.

Noudatamme kaikkein tiukimpia ravitsemusteollisuutta koskevia vaatimuksia kaikilla yli 90 markkina-alueella, jolla toimimme. laadunvalvontajärjestelmiämme valvotaan sen varmistamiseksi, että noudatamme kaikkia viranomaismääräyksiä ja -säädöksiä. Herbalife Nutritionin sitoutuminen kuluttajien turvallisuuteen alkaa jo tuoteideoinnista, ja sitä noudatetaan tiukasti koko tuotteen elinkaaren ajan.

Asiantuntijatiimimme noudattaa tieteen ja turvallisuuden tiukimpia standardeja. Kaikkia Herbalife Nutritionin (HLF) sisäiseen ravitsemukseen tarkoitettujen tuotteiden valmistusprosesseja valvoo Maailmanlaajuinen tuotetiede- ja turvallisuustiimi (GPSS) niiden turvallisuuden arvioimiseksi.  

Tämä kattava asiakirja sisältää menetelmät kaikkien Herbalife Nutritionin tuotteissa käytettyjen ainesosien turvallisuuden arvioimiseksi. Sitä tarkistetaan ja päivitetään jatkuvasti esimerkiksi elintarvikkeiden ja ravintolisien turvallisuuden arviointiin liittyvän tieteen ja säännösten mukaisesti:

  • Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen (EFSA) ohjeet elintarvikkeiden lisäaineiden arvioimista varten. 
  • ESCO:n neuvot EFSA:n ohjeasiakirjasta ravintolisiksi tarkoitettujen kasviperäisten aineiden ja kasvirohdosvalmisteiden turvallisuuden arviointiin, perustuen todellisiin tapaustutkimuksiin. 
  • EFSA:n ohjeet ravintolisien ainesosina käytettäväksi tarkoitettujen kasviperäisten aineiden ja kasvivalmisteiden turvallisuuden arvioinnista, ja 
  • EFSA:n luonnos ohjeiksi uuselintarvikkeen hyväksyntää koskevan hakemuksen laatimisesta ja esittämisestä.  
  • Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) lopullinen sääntö yleisesti turvallisiksi todetuista aineista. 

Herbalife Nutrition on investoinut yli  300 miljoonaa dollaria valmistus- ja laatuohjelmiin varmistaakseen että se voi tarjota parhaita tuotteita kuluttajille ympäri maailmaa. Laadunvalvontajärjestelmämme ovat alalla vertaansa vailla, ja testaamme tuotteitamme jatkuvasti aina yksittäisistä ainesosista lopputuotteeseen asti. Vaativien prosessien avulla varmistetaan, että ne vastaavat laatustandardeja.

Miten Herbalife Nutrition testaa tuotteensa? 

Herbalife Nutrition testaa kaikki tuotteet sekä sisäisesti että kolmannen osapuolen sertifiointiorganisaatioiden toimesta varmistaakseen, että ne ovat sääntelyviranomaisten ohjeiden mukaisia. Me testaamme, testaamme uudelleen ja sitten testaamme vielä kerran uudelleen.

Meillä on Tutkimus ja kehitys (T&K) -keskuksia jokaisella tärkeimmällä alueellamme: Pohjois-Amerikassa, Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Kiinassa, Aasian ja Tyynenmeren alueella sekä Intiassa. Teemme yhteistyötä tutkijaryhmämme ja kollegojemme kanssa ympäri maailmaa ymmärtääksemme ja hallitaksemme uusiin tuotteisiin liittyviä tavoitteita.

"Maailmanlaajuisen tutkimus- ja kehitysosastomme johtajana minulla on haastava ja jännittävä työ: Minä ja tiimini työskentelemme varmistaaksemme liiketoiminnan jatkuvuuden ja kasvun tieteellisen tutkimuksen sekä korkealaatuisten tuotteidemme kehittämisen avulla." - Michael Yatcilla, Sr. Vice President, Tutkimus ja kehitys

  • Laadunvalvontalaboratoriomme noudattavat hyviä laboratoriokäytäntöjä (GLP) ja ISO 17025 -akkreditointiprotokollia.  
  • Tuotantolaitoksemme on sertifioitu NSF Internationalin hyvien tuotantokäytäntöjen mukaisesti sekä urheiluravitsemustuotteiden tuotantolaitosta koskevien vaatimusten mukaisesti. 
  • Kaikissa huipputeknisissä tuotantolaitoksissamme on laboratoriot, jotka toimivat tällä hetkellä voimassa olevien hyvien tuotantotapojen(GMP) mukaisesti.  

Mitä Herbalife Nutritionin sitoutuminen laatuun merkitsee kuluttajille? 

Herbalife Nutrition kannattaa avointa vuoropuhelua asiakkaiden ja heitä palvelevien terveydenhoidon ammattilaisten välillä. Tämä on keskeinen tekijä kuluttajien turvallisuuden varmistamisessa. Global Consumer Safety helpottaa näitä keskusteluja asettamalla terveys- ja turvallisuushenkilöstömme terveydenhoitopalvelujen tarjoajien käyttöön.  

"Turvallisuusohjelmassamme, joka on alan huippuluokkaa, käytetään kehittynyttä teknologiaa ja kattavia analyyttisiä seurantamenetelmiä, joiden avulla voimme muuttaa kuluttajien palautteen tietämykseksi.

Tämän ansiosta kuluttajat voivat luottaa siihen, että keskitymme toiminnassamme tietoon perustuvien tuotteiden käyttökokemusten sekä ravitsemusturvallisuuteen liittyvien valistustyökalujen ja -materiaalien luomiseen, vankkojen riskinhallintaprotokollien laatimiseen ja tietysti hyvän tuotehallinnan ylläpitämiseen noudattamalla kaikkia kuluttajaturvallisuussäännöksiä maailmanlaajuisesti. Kristy Appelhans - MSRA, NMD, varatoimitusjohtaja - maailmanlaajuinen kuluttajaturvallisuus 

Herbalife Nutritionin maailmanlaajuinen kuluttajaturvallisuustiimi vastaa mielellään kaikkiin tuotteeseen liittyviin kysymyksiin, joita terveydenhuoltoalan ammattilaisilla voi olla. Esimerkiksi soveltuvatko ne sellaisten asiakkaiden käyttöön, joilla on ruokavalion suhteen joitakin rajoituksia tai joiden tulee ottaa huomioon muita lääketieteellisiä näkökohtia. Terveydenhuoltopalvelujen tarjoajat voivat ottaa suoraan yhteyttä yritykseen osoitteessa gcs@herbalife.com.

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-bad-for-me/