Onko Herbalife Nutrition pyramidihuijaus?

Monitasomarkkinoinnin ja pyramidipelin tärkeimmät erot

Ei, Herbalife Nutrition ei ole pyramidihuijaus. Herbalife Nutrition on maailmanlaajuinen suoramyyntiyritys , joka on ollut olemassa yli 40 vuotta ja joka toimii yli 90 maassa ympäri maailmaa. Kehitämme ravitsemustuotteita ja ravintolisiä, joita myyvät itsenäiset jälleenmyyjämme, jotka saavat laadukasta ravitsemusta koskevaa koulutusta. Nämä itsenäiset jälleenmyyjät tarjoavat asiakkailleen yksilöllistä tukea ja opastusta, jota ei useinkaan ole tarjolla vähittäiskaupassa tai verkossa. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa hyödyntävät tätä myyntimallia.

Millä perusteella Herbalife ei ole pyramidihuijaus?

Pyramidijärjestelmä on laiton sen vilpillisen korvausrakenteen vuoksi. Pyramidihuijaukseen osallistuja ansaitsee rahaa vain rekrytoimalla muita, korkeilla liittymismaksuilla, lisäinvestointivaatimuksilla, väärillä tiedoilla ja kiireelliseksi mielletyllä toiminnalla. Pyramidijärjestelmät eivät ole luonteeltaan kestäviä.

Näistä syistä Herbalife Nutrition ei ole pyramidihuijaus:

  • Herbalife Nutritionin itsenäisille jälleenmyyjille maksetaan korvausta yksinomaan tuotteidemme myynnistä. Emme maksa itsenäisille jälleenmyyjillemme korvausta esittelystä tai rekrytoinnista.
  • Herbalife Nutritionin liittymismaksut ovat alhaiset. Itsenäisen jälleenmyyjään aloituspakkaus maksaa 42 puntaa ja se sisältää Herbalife Nutrition -olkalaukun, Formula 1 -ateriankorvikepirtelön, ravistinpullon, annosmitan ja koulutusmateriaalia. Liittymisen jälkeen itsenäiset jälleenmyyjät saavat osallistua maksuttomaan verkkokoulutukseen ja he saavat mahdollisuuden perustaa oman verkkokaupan.
  • Osana Kuluttajansuojan kultastandardia itsenäiset jälleenmyyjämme ovat myös oikeutettuja 90 päivän rahat takaisin takuuseen. Se tarkoittaa, että he saavat täyden hyvityksen aloituspakettinsa hinnasta, jos he haluavat peruuttaa jäsenyytensä.
  • Herbalife Nutritionilla on 40 vuoden kokemus suoramyynnistä, ja sillä on kattavat käytännöt, joiden avulla itsenäiset jälleenmyyjät voivat rakentaa kestävän liiketoiminnan.
  • Herbalife Nutrition investoi laajasti tutkimukseen ja kehitykseen: viime vuosikymmenen aikana olemme investoineet yli 300 miljoonaa dollaria tieteelliseen kehitykseen, tuotantolaitoksiin ja teknologiaan, mukaan lukien edistyneisiin testauslaitteisiin.
  • Herbalife Nutritionilla on tiukat käytännöt, joiden avulla se suojelee itsenäisiä jälleenmyyjiä ja kuluttajia. Osana Kuluttajansuojan kultastandardia itsenäiset jälleenmyyjämme ovat myös oikeutettuja 12 päivän rahat takaisin takuuseen. Tämä tarkoittaa, että asiakkaat ja itsenäiset jälleenmyyjät voivat palauttaa kaikki käyttämättömät tuotteet ja saada täyden hyvityksen 12 kuukauden kuluessa ostopäivästä.
  • Herbalife Nutrition kehottaa itsenäisiä jälleenmyyjiä olemaan ostamatta tuotteita varastoon suurissa erissä. Estämme myös uusia itsenäisiä jälleenmyyjiä tekemästä suuria tilauksia.  

Herbalife Nutritionin itsenäiset jälleenmyyjät työskentelevät itsenäisesti hyödyntäen palkittua tuotevalikoimaamme ensisijaisena liiketoimintamahdollisuutenaan. Se tarkoittaa, että he säilyttävät vapauden harjoittaa liiketoimintaa omilla ehdoillaan.  

Yhdysvaltain Suoramyyntiyhdistyksen virallisen verkkosivuston mukaan 89 prosenttia suoramyyjistä päättää tehdä osa-aikatyötä, koska he etsivät mahdollisuutta ansaita lisätuloja päivittäisen työnsä ohella.  

Herbalife Nutritionin liiketoimintamalli antaa itsenäisille jälleenmyyjille mahdollisuuden työskennellä oman aikataulunsa mukaan, sekä mahdollisuuden luoda suhteita muihin samanhenkisiin ihmisiin. Suoramyynti on kovaa työtä.  Menestykseen ei ole oikotietä eikä rikastumisesta ole takeita.  

Kaikki Herbalife Nutritionin itsenäiset jälleenmyyjät eivät kuitenkaan liity mukaan ansaitakseen lisätuloja tuotteiden myynnistä saatavan vähittäisvoiton kautta. Suurin osa itsenäisistä jälleenmyyjistä liittyy Herbalife Nutritioniin ostaakseen tuotteita alennuksella omaan käyttöönsä.

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-pyramid-scheme/