Onko Herbalife Nutrition hyväksi minulle?

Herbalife Nutrition käyttää 14-vaiheista laadunvarmistusprosessia ja luontaisia ainesosia ja kaikki tuotteet ovat huolellisesti valmistettuja.

Kyllä, Herbalife Nutrition on hyväksi sinulle. Laadukas ravitsemus on kaiken toimintamme ydin. Palkittu Formula 1 -ateriankorvikepirtelömme on valmistettu eristetystä soijaproteiinista, jota pidetään täydellisenä proteiinina, joka sisältää kaikki välttämättömät aminohapot, jotka edistävät lihasmassan kasvua ja ylläpitoa sekä luiden pysymistä normaaleina.

Ateriankorvikkeemme sisältävät myös 25 tärkeää kivennäisainetta ja vitamiinia, jotka mm. edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, luiden pysymistä normaaleina sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Tuotteidemme ravintoarvojen lisäksi varmistamme niiden laadun useiden tiukkojen tarkastusten avulla, jotka ulottuvat aina ainesosien hankinnasta tuotteen pakkaukseen asti ja joihin kuuluvat laadunvarmistus, turvallisuus, tiede, sääntely, aistinvaraiset tutkimukset ja etikettien suunnittelu. Kutsumme tätä Pellosta pöytään -sitoumukseksemme.

Toteutamme sitoumuksemme Pellosta pöytään -periaatteeseen 14-vaiheisen laadunvalvontajärjestelmän avulla.  

Kaikki alkaa laadukkaista raaka-aineista, ja kolmesta ensimmäisestä vaiheesta – istutuksesta, viljelystä ja sadonkorjuusta. Nämä vaiheet varmistavat, että tuotteissamme olevat aktiiviset ainesosat ovat täysin jäljitettävissä.  

Tämän jälkeen aloitamme korkealaatuisen valmistusprosessin, johon sisältyy sekoittaminen, pakkaaminen ja tuotanto.  Voimme taata, että asiakkaamme saavat joka kerta täsmälleen saman laadukkaan tuotteen riippumatta siitä, käyttävätkö he tuotteitamme Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Ranskassa, Intiassa tai Meksikossa. 

Kaikki tuotantolaitoksemme ja laboratoriomme täyttävät tai ylittävät hyviä tuotantotapoja koskevat vaatimukset, ja maailmanluokan laboratoriomme ovat saavuttaneet korkeimman akkreditointitason, mikä kertoo siitä, että noudatamme alan johtavia standardeja.

Kaikki nämä hyväksynnät takaavat, että:  

  • Kansainvälisen standardisoimisjärjestön myöntämä (ISO) 17025-hyväksyntä takaa, että Herbalife Nutritionin suorittamat laboratoriotestit ovat tarkkoja ja luotettavia.  
  • NSF Internationalin myöntämät sertifikaatit ovat todiste siitä, että Herbalife Nutritionin tuotantolaitokset valmistavat kaikki tuotteet sovellettavien säännösten mukaisesti. Näin varmistetaan, että tuotteet vastaavat tuotetietoja ja tuoteselosteessa mainittuja tuoteväittämiä.  
  • NSF varmistaa myös, että Herbalife24-tuotteet eivät sisällä johtavien kansainvälisten urheilujärjestöjen ja -liittojen kielletyiksi aineiksi luokittelemia aineita.  
  • Natural Health Products (NHP) Alliance varmistaa, että Herbalife Nutrition käyttää DNA-pohjaisia testityökaluja, jotta jokainen ainesosa koostuu juuri niistä kasvilajeista, joiden käyttöä tuotteidemme terveysväittämien paikkansa pitävyys edellyttää.  

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-good-for-me/