Onko Herbalife huijausta?

Herbalife Nutrition Kuluttajansuojan kultastandardi -takuut

Ei, Herbalife ei ole huijausta. Herbalife on maailmanlaajuinen suoramyyntiyritys, joka kehittää ja myy ravitsemustuotteita ja ravintolisiä.

Vuonna 1983 perustettu Herbalife on kasvanut maailman johtavaksi painonhallinta- ja hyvinvointiyritykseksi ja yhdeksi maailman suurimmista ravitsemusalan yrityksistä. Toimitamme korkealaatuista ravintoa kuluttajille ympäri maailmaa itsenäisten jälleenmyyjien verkoston kautta.

Herbalife -liiketoimintamahdollisuus perustuu sitoutumiseemme korkealaatuisiin standardeihin ja avoimuuteen. Herbalife tarjoaa alhaiset aloituskustannukset ja 90 päivän rahojenpalautustakuun, mikä antaa turvallisuuden tunteen kaikille, jotka haluavat ryhtyä itsenäiseksi jakelijaksi.

Herbalife -liiketoimintamahdollisuus edellyttää kovaa työtä. Rikastumiseen ei ole oikotietä, eikä menestystä voida taata. 

Herbalife tukee itsenäisiä jälleenmyyjiä markkinoinnin ja sosiaalisen median keinoin, sekä palkitsevien myyntitekniikoiden kautta. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus ravitsemusteollisuudesta, ja sen painonhallinta- ja hyvinvointituotteet ovat yhä maailman suosituimpia.

Miksi Herbalife ei ole huijausta?

Herbalife toimii yli 90 maassa eri puolilla maailmaa ja noudattaa tiukasti kaikkia paikallisia, alueellisia ja maailmanlaajuisia lakeja ja määräyksiä. Herbalifen Kuluttajansuojan kultastandardi sisältää itsenäisten jälleenmyyjiemme ja asiakkaidemme suojelemiseksi laatimamme toimintamallit.  

Kuluttajansuojan kultastandardi: 

  • Alhaiset aloituskustannukset: Itsenäiseksi jälleenmyyjäksi rekisteröitymisen yhteydessä suoritettava maksu on alhainen, eikä vähimmäisostoja vaadita. Lisäksi kehotamme itsenäisiä jälleenmyyjiä olemaan ostamatta tuotteita varastoon suurissa erissä.
  • Ei lisäkustannuksia: Herbalifen jäsenyys tai liiketoiminnassa menestyminen eivät edellytä muiden myynti- tai liiketoimintatyökalujen ostamista. 
  • 90 päivän rahat takaisin -takuu: kaikilla itsenäisillä jälleenmyyjillä on oikeus saada täysi palautus Herbalifen aloituspakkauksen hinnasta 90 päivän kuluessa, jos jäsenyys peruutetaan mistä tahansa syystä. Korvaamme jopa toimituskulut.
  • 12 kuukauden palautustakuu: Palautamme 100 % kaikkien käyttämättömien tuotteiden hinnasta. Tämä tarkoittaa, että itsenäisillä jälleenmyyjillä on koko vuosi aikaa palauttaa kaikki edeltävien 12 kuukauden aikana ostetut myymättömät tai käyttämättömät tuotteet.
  • Koulutus: Määrittelemme selkeästi kustakin tuotteesta saatavat edut ja sopivan käyttötavan tuotteiden tuoteselosteissa, koska haluamme varmistaa, että tuotteitamme käytetään oikealla tavalla realististen tulosten saavuttamiseksi.  
  • Avoimuus ja rehellisyys: Tarjoamme realistisia odotuksia ja tarkkaa tietoa liiketoimintamahdollisuudesta, mahdollisista tuloista ja menestymisen edellyttämistä ponnisteluista kaikilla tasoilla. 
  • Keskinäinen sopimus: Jokaisen itsenäiseksi jälleenmyyjäksi hakevan on kirjallisesti vahvistettava tutustuneensa Herbalifen Kuluttajansuojan kultastandardiin ennen jäsenhakemuksen ja -sopimuksen hyväksymistä. 

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/