Onko Herbalife Nutrition huijausta?

Herbalife Nutrition Kuluttajansuojan kultastandardi -takuut

Ei, Herbalife Nutrition ei ole huijausta. Herbalife Nutrition on maailmanlaajuinen suoramyyntiyritys, joka kehittää ja myy ravitsemustuotteita ja ravintolisiä.

Vuonna 1983 perustettu Herbalife Nutrition on kasvanut maailman johtavaksi painonhallinta- ja hyvinvointiyritykseksi ja yhdeksi maailman suurimmista ravitsemusalan yrityksistä. Toimitamme korkealaatuista ravintoa kuluttajille ympäri maailmaa itsenäisten jälleenmyyjien verkoston kautta.

Herbalife Nutrition -liiketoimintamahdollisuus perustuu sitoutumiseemme korkealaatuisiin standardeihin ja avoimuuteen. Herbalife Nutrition tarjoaa alhaiset aloituskustannukset ja 90 päivän rahojenpalautustakuun, mikä antaa turvallisuuden tunteen kaikille, jotka haluavat ryhtyä itsenäiseksi jakelijaksi.

Herbalife Nutrition -liiketoimintamahdollisuus edellyttää kovaa työtä. Rikastumiseen ei ole oikotietä, eikä menestystä voida taata. 

Herbalife Nutrition tukee itsenäisiä jälleenmyyjiä markkinoinnin ja sosiaalisen median keinoin, sekä palkitsevien myyntitekniikoiden kautta. Yrityksellä on yli 40 vuoden kokemus ravitsemusteollisuudesta, ja sen painonhallinta- ja hyvinvointituotteet ovat yhä maailman suosituimpia.

Miksi Herbalife Nutrition ei ole huijausta?

Herbalife Nutrition toimii yli 90 maassa eri puolilla maailmaa ja noudattaa tiukasti kaikkia paikallisia, alueellisia ja maailmanlaajuisia lakeja ja määräyksiä. Herbalife Nutritionin Kuluttajansuojan kultastandardi sisältää itsenäisten jälleenmyyjiemme ja asiakkaidemme suojelemiseksi laatimamme toimintamallit.  

Kuluttajansuojan kultastandardi: 

  • Alhaiset aloituskustannukset: Itsenäiseksi jälleenmyyjäksi rekisteröitymisen yhteydessä suoritettava maksu on alhainen, eikä vähimmäisostoja vaadita. Lisäksi kehotamme itsenäisiä jälleenmyyjiä olemaan ostamatta tuotteita varastoon suurissa erissä.
  • Ei lisäkustannuksia: Herbalife Nutritionin jäsenyys tai liiketoiminnassa menestyminen eivät edellytä muiden myynti- tai liiketoimintatyökalujen ostamista. 
  • 90 päivän rahat takaisin -takuu: kaikilla itsenäisillä jälleenmyyjillä on oikeus saada täysi palautus Herbalife Nutritionin aloituspakkauksen hinnasta 90 päivän kuluessa, jos jäsenyys peruutetaan mistä tahansa syystä. Korvaamme jopa toimituskulut.
  • 12 kuukauden palautustakuu: Palautamme 100 % kaikkien käyttämättömien tuotteiden hinnasta. Tämä tarkoittaa, että itsenäisillä jälleenmyyjillä on koko vuosi aikaa palauttaa kaikki edeltävien 12 kuukauden aikana ostetut myymättömät tai käyttämättömät tuotteet.
  • Koulutus: Määrittelemme selkeästi kustakin tuotteesta saatavat edut ja sopivan käyttötavan tuotteiden tuoteselosteissa, koska haluamme varmistaa, että tuotteitamme käytetään oikealla tavalla realististen tulosten saavuttamiseksi.  
  • Avoimuus ja rehellisyys: Tarjoamme realistisia odotuksia ja tarkkaa tietoa liiketoimintamahdollisuudesta, mahdollisista tuloista ja menestymisen edellyttämistä ponnisteluista kaikilla tasoilla. 
  • Keskinäinen sopimus: Jokaisen itsenäiseksi jälleenmyyjäksi hakevan on kirjallisesti vahvistettava tutustuneensa Herbalife Nutritionin Kuluttajansuojan kultastandardiin ennen jäsenhakemuksen ja -sopimuksen hyväksymistä. 

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/is-herbalife-a-scam/