Millaisia terveysriskejä Herbalife Nutritionin tuotteisiin liittyy?

Herbalife Nutritionin alan standardit kaikille tuoteoppaille

Herbalifen tuotteisiin ei liity terveysriskejä. Ennen kuin tuote päätyy hyllyyn, se on läpikäynyt tiukan laadunvalvontaprosessin, jota säännellään EU-laeilla ja paikallisilla laeilla ja asetuksilla ja yrityksen sisäisillä toimintaohjeilla, joiden avulla varmistetaan, että tuote on turvallinen nautittavaksi. Nämä ohjeet koskevat kaikkia vaiheita aina tuotesuunnittelusta pakkaukseen asti. Herbalife Nutrition noudattaa 14-vaiheista laadunvarmistusmenettelyä varmistaakseen, että sinä saat käyttöösi korkealaatuisia tuotteita. 

Toimimme yli 90 markkina-alueella, joilla meillä on myös omat laadunvarmistustiimimme. Nämä tiimit varmistavat, että kaikki uudet tai olemassa olevat Herbalife Nutrition -tuotteet ovat kaikkien paikallisten elintarvikkeita koskevien määräysten mukaisia.

Voit huomata, että Herbalife Nutrition -valikoima sisältää joitakin tuotteita tai makuja, jotka saattavat olla saatavana vain Euroopassa ja Afrikassa, kun taas toisia tuotteita ja makuja saattaa olla saatavana vain Yhdysvalloissa. Tämä johtuu siitä, että ymmärrämme eri markkinoiden mieltymykset maun ja ainesosien suhteen ja siitä, että noudatamme paikallisia säännöksiä.

Miten Herbalife Nutrition varmistaa, ettei tuotteisiin liity terveysriskejä? 

Herbalife Nutrition on osallistunut useisiin tutkimuksiin ja kliinisiin kokeisiin varmistaakseen, että tuotteemme ovat täysin turvallisia.  

Vuonna 2010 NIH-PubMed-sivustolla julkaistussa tutkimuksessa (LIz, et al.) todettiin, että proteiinilla täydennetyillä ateriankorvikkeilla ei ole haitallisia terveysvaikutuksia . Sekä runsasproteiininen ruokavalio että proteiinipitoinen ruokavalio olivat hyvin siedettyjä ja kestäviä. Maksan toiminnassa, munuaisten toiminnassa tai luiden kivennäisainetiheydessä ei tapahtunut muutoksia rutiininomaisten kliinisten arvioiden perusteella. 

Tämä tutkimus osoitti, että sekä runsaasti proteiinia sisältävä että proteiinipitoinen ruokavalio johtivat odotettuun laihtumiseen, mikä on tyypillistä ruokavaliolle, jossa käytetään ateriankorvikkeita 12 kuukauden ajan. 

Herbalife Nutrition noudattaa kaikkien tuotteidensa kohdalla alan tiukimpia standardeja. Meillä on yli 300 tiedemiestä, lääkäriä ja ravitsemuksen, tieteen ja terveyden asiantuntijaa, jotka tarkkailevat tuotteidemme laatua herkeämättä. Kaikki tuotantolaitoksemme ovat myös nSF-ISR:n työterveyttä ja -turvallisuutta koskevan standardin ISO 45001 mukaisesti sertifioituja.

Herbalife Nutrition -tuotteet ovat turvallisia terveydellesi. Uskomme, että tiedolla on voimaa vain jaettuna. Missiomme on parantaa ravitsemustottumuksia kaikkialla maailmassa hyvältä maistuvilla, tieteellisesti perustelluilla ravitsemustuotteilla osana tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota sekä terveellisiä ja aktiivisia elämäntapoja. Autamme sinua nauttimaan tasapainoisesti terveellistä ravitsemusta.

 

Lähde: https://www.herbalife.co.uk/faq/what-are-the-health-risks-of-herbalife/