Täydennä varastoja terveellisillä välipaloilla

Tekijä: Herbalife Nutrition
Lautasellinen terveellisiä välipaloja ja marjoja

Talven jäljiltä keittiömme saattaa olla täynnä herkkuja. Palaa ruotuun siivoamalla kuivakaappisi.  

Pimeän talven, juhlaherkkujen ja lohturuoan jälkeen kaappimme ovat täynnä epäterveellisempiä herkkuja. Näiden ruokajäämien vastustamiseen tarvitaan raudanlujaa tahtoa. Mutta miksi kamppailla itsensä kanssa, kun kevätsiivouksella voit edistää terveys- ja kuntoilutavoitteidesi saavuttamista? 

Saitko lahjaksi muutaman viinipullon? Vaihda viinit nesteyttäviin ja terveellisiin vaihtoehtoihin. Juo paljon vettä ja täytä kaapit sesongin tuoreilla hedelmillä ja kasviksilla, jotka on helppo lisätä herkullisiin smoothieihin. 

Vastaavasti jos kaappisi pursuavat makeita herkkuja, kokeile vaihtaa sokeriherkut vaihtoehtoisiin herkkuihin, kuten kuivattuihin luomuhedelmiin, pähkinöihin, siemeniin ja proteiinipatukoihin. Niiden avulla pysyt ruodussa päivän aikana ja ne tarjoavat kehosi kaipaamia ravinteita. 

Muista joka tapauksessa tyhjentää keittiösi ja täyttää se terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Mutta älä heitä kaikkea pois. Tiukkoja dieettejä voi olla vaikea noudattaa ja pieni herkuttelu silloin tällöin ei haittaa. Muista kohtuus kaikessa!