Opas lomakuntoiluun

Tekijä: Herbalife Nutrition
Kaksi ihmistä juoksemassa ulkona talvilomalla

Juhlakausi lähestyy ja monille meistä se tarkoittaa hemmottelua ja laatuaikaa sohvalla. Vaikka olisit uurastanut kovaa ja jatkanut kuntoilua koko vuoden ajan, rutiineista kiinnipitäminen saattaa vaatia lomakautena hieman ylimääräistä motivaatiota. Tässä ovat parhaat vinkkimme aktiivisena pysymiseen sohvalla loikoilun välissä:

 

Aikatauluta 

Loma-aikaan voi olla vaikeaa pitää kiinni normaaleista rutiineista. Suunnittele päiviisi liikuntahetkiä, joista ei saa lipsua. Muista myös lepopäivät!

 

Sosialisoidu 

Loma-aika tarkoittaa usein ajan viettämistä ystävien ja perheen kanssa. Miksi et järjestäisi luokkakokousta, vaihtaisi kuulumisia ystävän kanssa kävelyllä tai juoksulenkillä tai lähtisi ystävien kanssa pyöräilemään tai tanssimaan?

 

Ole strateginen 

Onko tiedossasi suuri herkkuateria? Suunnittele sitä ennen treeni aterian vastapainoksi. Ja lisäksi erinomaisen treenihetken seurauksena mielentilasi saattaa olla parempi terveellisten valintojen tekemiseen.

 

Sekoita pakkaa 

Nyt on täydellinen aika kokeilla jotain uutta. Googleta nopeita HIIT-treenejä, joita voit tehdä missä tahansa, tai suunnittele oma treeni. Ui, jos yleensä käyt kuntosalilla. Tai kokeile jotain täysin uutta – saatat löytää uuden suosikin.

 

Suunnittele tulevaa

Suunnittele uusia terveys- ja kuntoilutavoitteita ja mieti, miten voit haastaa itseäsi tulevaisuudessa. Pidä tavoitteet tarkkoina ja realistisina. Ja muista palkita itseäsi tähänastisista saavutuksista!