Hiusten 4 hoitovinkkiä kesän jälkeen

Tekijä: Herbalife Nutrition
Nainen hoitaa hiuksiaan kesän hiustenhoitorutiinin aikana

Näyttävätkö ja tuntuvatko hiuksesi sameilta? Ehkä kesä on tehnyt vaurioitaan, sillä suora auringonvalo, kloori ja muotoilutuotteet voivat aiheuttaa hiusten vaurioita. Mutta nyt on otollinen aika hoitaa hiuksia puhdistuskuurilla:

 

Vaihe 1: Varaa kampaaja

Hankkiudu eroon kesän aikana ilmaantuneista kaksihaaraisista tai kuivista latvoista. Hiuksesi näyttävät ja tuntuvat heti terveemmiltä pyytäessäsi kampaajaasi siistimään latvat tai leikkaamaan pari senttiä pois.

 

Vaihe 2: Arvioi hiusten pesurutiineja

Pesetkö hiuksesi päivittäin vai harvemmin? Oikeaa tai väärää vastausta ei ole, mutta älä käytä shampoota joka pesukerralla ja älä pese hiuksista kaikkea rasvaa pois. Näin voit varmistaa hiusten kosteustasapainon pysymisen. Ravitse hiuksiasi Herbal Aloe vahvistavalla shampoolla ja hoitoaineella.

 

Vaihe 3: Vältä muotoilua

Hiustenkuivaajat, kihartimet ja suoristimet vaativat osansa, sillä niiden lämpö menettää hiusten luontaista kosteutta sekä kuormittavat hiusten rakennetta. Suortuvasi kiittävät sinua muotoilutauosta, mutta jos kuitenkin haluat muotoilla hiuksiasi, kokeile alhaisempia lämpötiloja ja hellävaraisempaa harjausta sekä suojaa hiukset lämpösuojasuihkeella.

 

Vaihe 4: Muista ylläpitää tasapainoista ruokavaliota

Muista, että hiustesi kunto riippuu syömästäsi ruoasta. Varmista, että ruokavaliosi on tasapainossa ja sisältää makro- ja mikroravinteita.