4 vinkkiä suhteen ja kehon vahvistamiseen

Tekijä: Herbalife Nutrition
Pari hymyilee ja treenaa yhdessä ulkona

Parisuhde ja kuntoilu kulkee käsi kädessä. Molemmat vaativat kovaa työtä ja sitoutumista, mutta se on sen arvoista!

Nykyaikainen elämäntyyli saattaa olla kiireistä ja täynnä vaativia odotuksia. Huomiomme kiinnitetään eri suuntiin: saattaa olla vaikeaa hallita sitä ja olla läsnä kumppanimme kanssa, mikä tekee laatuajan viettämisestä rakkaiden kanssa entistä vaikeampaa.

Tasapainoisella ja hyvällä parisuhteella voi olla kuitenkin positiivinen vaikutus yleiseen hyvinvoinnin tunteeseen ja itseluottamukseemme.

 

Hankkiudu eroon ylimääräisestä painolastista

Tämän päivän elämän stressitekijät saattavat olla ylivoimaisia. Monet parit päätyvät valitsemaan omien tarpeiden huolehtimisen ja kumppanin kanssa vietetyn ajan väliltä. Tällainen vastakkainasettelu saattaa aiheuttaa suhteissa pitkäaikaista kaunaa.

Mieti, mitä kumppanin kanssa vietettyyn laatuaikaan kuuluu. Jos se liittyy aina syömiseen, saattaa olla entistä vaikeampaa noudattaa omia terveystavoitteita.

Suunnitelkaa jotain jännittävämpää: menkää uudelle tanssitunnille, lähtekää juoksemaan yhdessä tai edes reippaalle kävelylenkille.

 

Lähentykää endorfiinien jyllätessä

Onnistumisen todennäköisyys paranee, kun teillä on yhteinen tavoite. Tavoitteen tavoitteleminen yhdessä voi myös vahvistaa parisuhdettanne.

Kuntosalilla hikoilemisessa tai yhdessä lenkkeilemisessä on jotain erityistä: se tarjoaa pariskunnille hyödyllistä laatuaikaa. Voitte oppia lisää toisistanne, harjoitella uusia harjoituksia yhdessä sekä olla paremmalla mielellä.

Urheilemisen vapauttamat luonnolliset endorfiiniferomonit ja harjoittelun jälkeinen hehku voivat jopa saada teidät kiintymään toisiinne entistä enemmän.

 

Teknologiavapaa alue

Kun pariskunta pyrkii kohti yhteistä fyysistä tavoitetta, heillä on jotain positiivista yhteistä tekemistä säännöllisesti. Laittakaa liikkuessanne puhelimet (ja muut tekniset laitteet) pois. Keskittykää tuntemuksiinne, keskustelkaa yhdessä ja kilpailkaa ystävällismielisesti.

 

Fyysinen yhteys ja luottamus

Kumppanin sinulle opettama uusi taito saattaa olla todella merkityksellistä. Toistenne punnerruksissa tai painojen nostamisessa auttamisesta syntyvä fyysinen yhteys voi auttaa rakentamaan luottamusta ja yhteyttä, joka jatkuu pitkään treenin päätyttyä.